Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Howa 1500 Hogue

Howa 1500 Hogue

900.00

Laadukas luodikko Hoguen kumitetulla ja pilaripedatulla tukilla. Aseen mukana ei tule kuvassa näkyvää kiikaria, jalkoja ja kiskoa. Asetta on sekä vihreällä että mustalla tukilla. Tiedustele saatavuus ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com

Kuvaus

Laadukas luodikko Hoguen kumitetulla ja pilaripedatulla tukilla. Tukissa on erinomainen pito märkänäkin, mutta kumimaisen pinnan takia ase voi liukua nihkeästi asekotelolla varustetetussa repussa. Hihnalenkit. Saatavana sekä pitkällä että lyhyellä lukkoaktiolla. Sinistetyt metalliosat. Taottu yksiosainen lukkopultti kahdella sulkuolalla. Two-stage laukaisu. 3-asentoinen varmistin. Pohjasta avattava kiinteä patruunamakasiini. Kiväärien metalliosat valmistetaan monialayritys Howan tehtailla japanissa ja ne ovat tunnettuja laadustaan ja tarkkuudestaan. Tästä johtuen Howa kiväärit ovat suosittuja tarkkuuskivääreiden rakentelussa. Katso tarkemmin aseen ostamisesta.


Tekniset tiedot:

Tukki: Hogue OverMolded®, musta tai vihreä väri
Piippu: 22″/24″ (magnum)
Makasiini: 5+1/3+1 (magnum)
Paino: 3.6 kg
Kaliiberit: 223 Rem, 6,5×55, 308 Win, 30-06 Sprg


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top