Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Heckler Koch SPF9

Heckler Koch SPF9

819.00

Tiedustele myös RAL 8000 värissä. Tällä hetkellä (30.8.2018) tämän aseen toimitusaika on kuukausia.

Varasto loppu

Kuvaus

The modern SFP9 Striker Fired Pistol is a fully pre-cocked system with single-action trigger in calibre 9 mm x 19. The pistol’s standard features include unique characteristics and innovative details. Patented charging supports at the rear of the slide simplify and assist charging without injury. The disassembly process requires no tools and guides the user through a mandatory course of action, offering maximum safety to prevent accidents. The weapon cannot be disassembled unless the magazine has been removed. Unlike comparable models of pistols, the weapon automatically de-cocks itself when disassembled. In addition, the trigger need not be pulled before disassembly. The magazine and ergonomics concept of the P30 were transferred to the new series of pistols. Not only does the SFP9 use P30 magazines, it also features interchangeable back straps and grip shells to provide a total of 27 individual grip shape combinations. Its excellent trigger characteristics promote maximum accuracy during rapid fire sequences.  It is based on a well-balanced relationship between hand position, light trigger pull and short trigger travel and reset.


Tekniset tiedot:

Kaliiperi: 9 mm.
Piippu: 104 mm (koko pituus 186 mm).
Viimeistely: Sinistetty.
Patruunakapasiteetti: 15+1.
Paino: 710 g.
Toimintatapa: Itselataava kertatuli.
Muuta: Vaihdettavat kahvalevyt, 2 lipasta.

http://www.heckler-koch.com/en/products/sport/full-size-compact/sfp9-sf/sfp9-sf/product-overview.html

 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

 

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top