Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Hiiligrilli salkkumallinen
Ale!

Hiiligrilli salkkumallinen

19.0029.00

Kätevä grilli käy myös kodan lämmittimeksi!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pallogrilli on matkalla tilaavievä. Tämä on kätevä litteäksi salkuksi pakkautuva hiiligrilli retkelle, asuntoautoon, veneeseen, jäälle, kodan lämmitykseen jne. Jalat ja seinät taittuvat kuljetusta varten. Mitat pakattuna 44 x 34 x 5 cm. Kantokahva päädyssä. Saatavana ruostumattomasta tai mustaksi maalatusta teräksestä valmistettuna. Mukana kaksi irrotettavaa ritilää, jotka voidaan asentaa eri korkeudelle. Pahvinen kuljetuslaatikko, jossa kantokahva. Pohjan sivuilla ilmareiät.

Grilliin käy muutkin polttoaineet kuten pieneksi pilkottu puu. Grillin päällä voi keittää pannukahvia tai grillata perinteiseen tapaan makkaroita, lihaa, kalaa, vartaita. Isohko tulipesä tekee grillistä melko tehokkaan kodanlämmittimen. Käytä vain sellaisessa kodassa, joka on sertifioitu kamiinakäyttöön.

Harrastatko pilkkimistä? Tämä on hyvä käsien lämmitin, juomien lämmitin, keitin, grilli. Voit nostaa aina seuraavalle avannolle. Tai nosta rekeen. Tukevat jalat. Voit laittaa jalkojen alle pari “metristä” tuoretta puuta niin grilli ei uppoa hankeen.


Tekniset tiedot:

Grillausalan koko: 43 x 33 cm
Sisältää kaksi ritilää
Kuljetusmitat: 44 x 34 x 5 cm
Korkeus pystytettynä: 46 cm ruostumaton ja 21 cm musta malli
Paino noin: 3 kg

Lisätiedot

Paino 3 kg
Teräsmateriaali

Musta, maalattu, Ruostumaton teräs, käsittelemätön pinta.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu

Parempi tuote

Top