Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Hiiligrilli salkkumallinen

Hiiligrilli salkkumallinen

12.00

Kätevä grilli käy myös kodan lämmittimeksi!

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pallogrilli on matkalla tilaavievä. Tämä on kätevä litteäksi salkuksi pakkautuva hiiligrilli retkelle, asuntoautoon, veneeseen, jäälle, kodan lämmitykseen jne. Jalat ja seinät taittuvat kuljetusta varten. Mitat pakattuna 44 x 34 x 5 cm. Kantokahva päädyssä. Mukana kaksi irrotettavaa ritilää, jotka voidaan asentaa eri korkeudelle. Pahvinen kuljetuslaatikko, jossa kantokahva. Pohjan sivuilla ilmareiät.

Grilliin käy muutkin polttoaineet kuten pieneksi pilkottu puu. Grillin päällä voi keittää pannukahvia tai grillata perinteiseen tapaan makkaroita, lihaa, kalaa, vartaita. Isohko tulipesä tekee grillistä melko tehokkaan kodanlämmittimen. Käytä vain sellaisessa kodassa, joka on sertifioitu kamiinakäyttöön. Älä jätä grilliä sateeseen. Puhdista käytön jälkeen.

Harrastatko pilkkimistä? Paista makkarat, keitä kahvit, lämmittele käsiä, tee lämpimiä leipiä… Voit nostaa aina seuraavalle avannolle. Tai nosta rekeen.


Tekniset tiedot:

Grillausalan koko: 43 x 33 cm
Sisältää kaksi ritilää
Kuljetusmitat: 44 x 34 x 5 cm
Paino noin: 3 kg
Materiaali: mustaksi maalattua terästä, ritilät kromattuja

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top