Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Heavy Duty jalkapumppu painemittarilla

Heavy Duty jalkapumppu painemittarilla

69.00

Alkuperäistä isompi ja tukevampi jalkapumppu varustettuna painemittarilla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) jalkapumppu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Alkuperäistä isompi ja tukevampi jalkapumppu varustettuna painemittarilla. Tämä on jatkossa meidän isompien kumiveneiden vakiovaruste (myös tämän syksyn Kopukka 500-veneissä). Vieressä on se pienempi pumppu.

Kumiveneen jalkapumppua tulee käsitellä kuljetuksessa varoen. Toisin sanoen letku ja liittimet eivät saa joutua esim. pakatessa puristuksiin. Irroita letku ja kääri pumpun ympärille. Pumppu voidaan litistää ala-asentoonsa ja kiinnittää letkussa olevalla koukulla. Jos letku on kiinni pumpussa niin letkun jäykkä lähtöliitos on paljon alttiimpi vääntymiselle ja rikkoontumiselle. Pidä huoli ettei pumppuun tai letkuun mene mitään ylimääräisiä roskia tai vettä. Pumppu pitää olla aina veneen mukana, samoin käyttövalmis veneen paikkausrasia. Pumppu voidaan pakata kuivasäkkiin. Pumppu kuljetusasennossaan:

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top