Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

HAWKE FRONTIER 8×32 ED TOP HINGE BLACK
Ale!

HAWKE FRONTIER 8×32 ED TOP HINGE BLACK

289.00 219.00

Ei ole liioiteltua sanoa, että Hawke Frontier ED, ilmestyessään muutamia vuosia sitten, oli pieni vallankumous edullisemman pään katselukiikareissa. Tämä malli on optisesti sama, mutta muotoilultaan erilainen. Samalla myös painoa on saatu alemmaksi. Hinta on huomattavasti alempi. Uskallamme väittää, että kyseessä on maailman paras katselukiikari suhteessa hintaan.

Varastossa

Kuvaus

Ei ole liioiteltua sanoa, että Hawke Frontier ED, ilmestyessään muutamia vuosia sitten, oli pieni vallankumous edullisemman pään katselukiikareissa. Hawke Frontier 8×43 ED katselukiikarit ovat olleet arvostelumenestys ympäri maailman ja testiartikkeleita voi etsiä netistä.

Testeissä on yleensä ollut Hawke Frontier ED Open Hinge. Se tarkoittaa kiikarin muotoilua siten, että kiikarissa on ikäänkuin kaksi saranaa ja keskelle jää aukko. Tämä malli, Hawke Frontier ED Top Hinge, on yhdellä saranalla ja hinnoiteltu edullisemmaksi. Top Hinge on myös hieman keveämpi ja lyhyempi. Optisesti nämä ovat samanlaisia. Hawke vastaa kysymykseen onko mallien välillä optista eroa: “Optically there is not a difference between the Frontier ED top hinge and the Frontier ED open hinge. It is very much down to personal preference over the feel and hold of the binoculars when in use. The weight does of course play a part, the open hinge 43mm models are heavier than the top hinge 42mm; open hinge weigh 743g / 26.2oz and the top hinge weigh 680g / 24oz.


Ominaisuudet:

Korkearesoluutioiset vaihekorjatut BAK-4 prismat
Extra-low Dispersion lasit
Kokonaan monikerrospinnoitettu optiikka
Magnesium runko ja kevyt kumimainen panssarointi
Ylös kierrettävät silmäkupit
Iso tarkennuspyörä 1,5 kierrosta (tarkennus jäykistyy noin -15 pakkasasteen jälkeen)
Kova laukku, sadesuoja, hihna, linssinsuojat


Tekniset tiedot:

Suurennos: 8×
Objektiivi: 32 mm
Pinnoitteet: Fully Multi-Coated (FMC)
Näkökenttä @1000m: 133 m
Lähin tarkennusetäisyys: 2 m
Silmän etäisyys: 16 mm
Korkeus: 126 mm
Paino: 500 g
Typpikaasutäytteinen: vedenpitävä ja sumuton

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top