Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Haenel CR 223 Black Long Handguard Match Trigger

Haenel CR 223 Black Long Handguard Match Trigger

2,590.00

Haenel CR on laadukas itselataava kivääri. Tämä malli pitkällä kädensuojuksella. Kuvan optinen tähtäin ja bibodit eivät tule aseen mukana. Tiedustele tarkemmin toimitusaikaa: myynti@kivelaoutdoor.com. Asetta ei ole meillä varastossa.

Osastot: , ,

Kuvaus

Uusi laadukas itselaatava CG Haenel Suhl CR 223 (CR = Competition Rifle) kivääri on varustettu lyhytiskuisella kaasumäntäjärjestelmällä (Forbice). Haenel täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja takeena on 3 vuoden takuu. Ase on varustettu jo tehtaalla hyvin: kaatuvat avotähtäimet (ARMS USA), STANAG 4694 kisko, liekinsammutin (A2 Standard, 14×1 kierteellä), iso viritysvipu, kaksipuolinen hihnalenkki. Takatukki M4 Buttstock (MILSPEC Tube). Pistoolikahva (A2 Standard) Oberland Arms. 20 patruunan Oberland Arms lipas (STANAG 4179 yhteensopiva) on rajoitettu 10 patruunaan. Etutukki (handguard) voidaan irrottaa nopeasti ilman työkaluja ja siinä on neljä STANAG 4694 kiskoa. Kaksipuolinen varmistin, joka käytettävissä vaikka asetta ei olisi viritetty. Pehmustettu kova laukku.

STANAG 4694 kiskon etu: Picatinny kisko käyttää vinokulmia kohdistukseen. NATO testeissä on todettu, että Picatinny kiskon toistotarkkuus ei ole kovin hyvä. Kun käytetään päälipintaa (STANAG 4694) niin toistotarkkuus on erittäin hyvä. Pikajaloilla varustettu optiikka asettuu tarkemmin.


Tekniset tiedot:

Kaliiberi: 223 Rem
Piippu: 420 mm
Rihlaus: oikea 6 kpl 1:9”
Paino: 3,6 kg tyhjän lippaan kanssa, ilman lipasta 3,5 kg
Liekinsammuttimen tilalle voidaan asentaa vaimennin, kierre 14×1
Laukaisukoneisto: Match Trigger 1500 g (vakiokoneisto 3200 g)

Huom. tarkista tekniset tiedot Haenelin sivuilta.

Lippaiden hinnat: 10 ja 20 rds 39 eur, 30 rds 55 eur


Huomioitavaa Ampuma-aselaista:

Kivääri määritellään mittojen puolesta Suomessa siten, että aseen kokonaispituus täytyy olla vähintään 840mm ja piipun vähintään 400mm. Katso ampuma-aselaki. Tässä laissa tarkoitetaan: 2) kiväärillä kahdella kädellä olkapäätä vasten tuettavaksi valmistettua rihlapiippuista ampuma-asetta, jonka kokonaispituus on vähintään 840 millimetriä ja piipun tai putken pituus vähintään 400 millimetriä sekä jossa käytetään keski- tai reunasytytteistä patruunaa.

Nämä mitat eivät koske taitettavaa asetta ellei se ole ammuttavissa näitä mittoja lyhyempänä. Eli taittopiippuinen kivääri voi taittua kaksin kerroin lyhyemmäksi kuin 840mm koska sillä ei voida ampua taitettuna. Katso esim. Chiappa Little Badger. Tästä syystä em. Chiapan perä täytyy olla kiinnitetty ja säädetty niin, että aseen kokopituus on vähintään 840mm.

Jos aseessa on teleskooppiperä niin ase on ammuttavissa lyhennettynäkin. Haenel CR 223 kiväärissä on vakiovarusteena teleskooppiperä. Tällaisesta perästä on hyötyä esimerkiksi kun samanlaisen aseen mahdolliset käyttäjät ovat erikokoisia, ampuma-asennot ja varustelut muuttuvat tai alla olevan vaatetuksen paksuus muuttuu olosuhteiden mukaan. Esimerkiksi kesä-vs-talvivarustus, käyttö rinkan kanssa tai kun lisätään paksut vartalosuojaliivit. Jotta aseen käyttäminen on aina luontevaa, samanlaista ja tarkoituksenmukaista niin käyttöergonomia pyritään pitämään samalla tasolla lyhentämällä aseen perää.

Huomioitavaa kuitenkin on, että perän lyhimmissä asennoissa Haenel CR 223 kokonaismitta menee alle kiväärimitan, joka on 840mm. Kiväärin liekinsammutin on kierteellä kiinni, joten sitä ei lasketa piipun pituuteen eikä aseen kokonaismittaan. Jos hankintalupasi on normaalimittaiselle kiväärille niin me aseen myyjänä joudumme muuntamaan aseen luokkaan sopivaksi. Laitamme perän putkeen täytettä sen verran, että ase on kiväärimitoissa eikä teleskooppiperän lyhimmät asennot ole käytettävissä. Aseeseen ei siis tehdä mitään peruuttamatonta eikä jälleenmyyntiarvoa alentavaa. Tämän muutoksen jälkeen asetta ei voida lyhentää ja muuntaa eri luokkaan ilman työkaluja. Täytteen poistaminen vaatii perälevyn irrottamisen erillistä työkalua käyttäen. Asiakas ei saa lyhentää asetta, jos aselupa on kiväärimittaiselle aseelle. Tällöin asiakas syyllistyy aseen muuntamiseen sellaiseen luokkaan mihin hänellä ei ole lupaa. Perä voidaan vaihtaa erilaiseksi, vaikka kiinteään kunhan aseen kokonaismitta on aina vähintään 840mm. Kiväärin piipun pituus täyttää vaatimukset ollen yli 400mm pitkä myös ilman liekinsammutinta.


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top