Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Grovtec M-Lok Picatinny 3

Grovtec M-Lok Picatinny 3

39.00

Kolme tuumaa pitkä picatinnykisko M-Lok kiinnityksellä. Hinta sisältää lähetyksen kirjeessä. Tästä syystä valitse nouto varastolta-optio jolloin ei lisätä muita lähetyskuluja (vaikka et hakisikaan tuotetta varastolta). Hinta sama myös aseen kanssa tilattuna.

Osasto:

Kuvaus

Kolme tuumaa pitkä picatinnykisko M-Lok kiinnityksellä. Tämä kiinnike sopii esim. bibodin alustaksi Bergara B14 BMP alumiinitukkisen tarkkuuskiväriin.

Precision CNC machined from lightweight, solid aluminum with Type III Black Anodized Finish. MIL-STD 1913 Picatinny rail pattern allows mounting a variety of lasers, sights, scopes or other accessories. Includes hardware and allen key for install.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top