Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Flextone Team Realtree Single Reed Mallard sorsapilli

Flextone Team Realtree Single Reed Mallard sorsapilli

24.00

Sorsien houkutteluun.

Varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

The Team Realtree™ Single Reed Mallard redefines ”in your face” duck hunting with realistic calls that are both powerful and versatile. When a call sounds this good, you better camouflage it. So we’ve outfitted the polycarbonate body with Realtree MAX-5® camo to give it a sleek, concealable look.

The soft, flexible exhaust bell features Flextone’s patented Flex It™ Technology to mimic the tissue of a duck’s neck and tongue. All these elements combined with a single reed tone board create clear, crisp calls that will leave every mallard thinking you’re one of the flock.

  • Single reed for added versatility
  • Camouflage polycarbonate body
  • Flexible exhaust bell controls volume and tone
  • Quacks, feed chatter, comeback calls and more

Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top