Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Fire Jet XL risukeitin
Ale!

Fire Jet XL risukeitin

219.00 189.00

Fire Jet XL on järeä puupoltin, joka sopii ruuanlaittoon ja kodan lämmitykseen. Tähän pätee pitkälti sama kuin pikkuveljeenkin (Fire Jet), mutta nyt kaikki on paljon suurempaa. Varastossa rajoitettu erä!

Varasto loppu

Kuvaus

Fire Jet XL on järeä puupoltin, joka sopii ruuanlaittoon ja kodan lämmitykseen. Tähän pätee pitkälti sama kuin pikkuveljeenkin (Fire Jet), mutta nyt kaikki on paljon suurempaa. Katso kaikki olennainen Fire Jet sivulta. Laadukas. Ruostumatonta terästä. Hitsattu runko. Tukevat taittuvat jalat. Irrotettava kattilataso ja kattilatasossa oleva puunsyöttöluukku. Puhallin kiinni avattavassa alaluukussa – alatila on tavallaan uuni. Jos haluat todella tehokkaan lämmitystehon niin nosta kattilatuki pois ja voit syöttää hieman suurempaa ja pidempää puuta. Tällöin liekki on myös korkeampi.


Kamiinaan verrattuna avotuleen perustuva poltin tuo luonnollista ja tunnelmallista valoa kotaan. Sopii käytettäväksi kodassa, mikä muutenkin sopii kamiinakäyttöön ja savuhuppu voidaan avata riittävästi. Fire Jet XL säteilee lämpöä ympäriinsä. Pyri polttamaan kodassa mahdollisimman kipinätöntä puuainesta eli vältä mm. kuusta ja kuusenoksia. Sopivalla puuaineksella yms. voit savuttaa sopivasti jos haluat luontevasti karkottaa sääskiä, mäkäräisiä ja polttiaisia. Polttimen päälle sopivalle korkeudelle on mahdollista laittaa huuva ja yhdistää se savupiippuun. Kiinnitä vaikka kotateltan keskisalkoon.


Mikä tahansa virtapankki käy, meiltä saatavana: 8000 mAh, 16000 mAh, 12000 mAh (sis. apukäynnistin). Esimerkiksi meidän 16000 mAh virtapankin aurinkokenno riittää yleensä sinällään puhaltimen ottaman virran tuottoon jos paneeli saa hyvin valoa. Jos virtapankki ei saa ollenkaan valoa niin siihen varastoitu virtakapasiteetti riittää noin 114 tunniksi kun puhallin on maksimiteholla. Jos litran vesimäärän keittämiseen kuluu aikaa noin 10 minuuttia niin voit laskea montako litraa voi 16000 mAh virtapankin avulla keittää. Laita USB-tehonsäädin johtojen väliin, jos käytät paksusti kumitettua 16000 mAh virtapankkia. Huomaa, että Fire Jet XL toimii kyllä ilman virtaakin. Kolmikerroksinen rakenne on suunniteltu niin, että ilmaa tulee palotilaan hyvin ja puukaasutkin palavat.


Kattilatason varaan mahtuu max n. 19,5 cm kattila, myös pienemmät. Reunat noin 1 cm korkeammalla. Ulkoreunojen päälle voidaan laittaa isompi kattila, paistinpannu, halstari, vartaat tai grilliritilä. Voit tällöin poistaa kattilatason. Fire Jet XL sopii ryhmillekin “fondue” tyyliin. Voit grillailla ja chillailla vaikka porukalla. Tässä analogia ruuanlaittoon:

Edellä mainituilla virtaosilla kaikki voidaan liittää yhteen. Puhaltimessa on USB-pää, minkä avulla se liitetään USB-tehonsäätimeen (portaaton puhallusteho, säätely kokkailtaessa) ja säädin sitten virtapankkiin. Fire Jet ja Fire Jet XL toimivat ilman puhallintakin, mutta puhallin tuo tehoa, säätömahdollisuuden ja helpottaa sytyttämistä. Polttimen 3-kerros rakenne toimii puukaasukeittimen tapaan ilman puhallintakin. Kyseessä ei siis ole neljästä pellistä koottu yksinkertainen tulikehikko, vaan kolmivaippainen kaasuttava poltin eli tehokas ja puhdas palaminen jopa ilman puhallinta. Jos virta loppuu niin ongelma ei ole suuri.


Jotkut erämaakäyttöön tarkoitetut säänkestävät virtapankit ovat paksusti kumitettuja niin, että USB-tehonsäädintä voi olla vaikea saada työnnettyä perille. Tämä johtuu USB-säätimen fyysisistä ulkomitoista, USB-portti on toki standardikokoinen. Laita USB-tehonsäädin silloin johtojen väliin. Moniin virtapankkeihin USB-tehonsäädin mahtuu kiinni. Jatkossa laitamme yhtä aikaa Fire Jet XL:n ja meidän 16000 mAh virtapankin yhtä aikaa hankkineille 23 cm pitkän USB-jatkojohdon, jolla varmistetaan, että USB-tehonsäädin sopii tähän virtapankkiin.

Sisältö:

Fire Jet XL puupoltin sis. irrotettava kantokahva, kattilataso, puuluukku
USB-tehonsäädin
Teräspihdit

Lisävarusteet kaupan päälle niin kauan kuin näitä varusteita riittää:

Tukeva laukku
50 cm pitkä USB-jatkojohto
Kuumuutta kestävä kinnaspari


Tekniset tiedot:

Väri: ruostumaton teräs.
Materiaalina ruostumaton teräs: Grade 302HQ (UNS S30430).
Kolmikerroksinen vaippa. Näiden välissä liikkuu paloa edistävä ilma joko puhaltimen avulla tai ilman.
Poikkeuksellisen tukeva, huippulaadukas ja luja rakenne.
Taittuvat jalat, nostettava keittotaso, puuluukku.
Puhaltimen virrankulutus (maksimiteholla): (DC5V/0,14A) n. 0,7W/140 mAh. Erikoisvalmistettu puhallin kestää 90 asteen kuumuuden, kuparijohtimet ja moottori ovat customoituja. Varapuhaltimen hinta on € 9.90. Tiedustele.
Polttimen pohjan läpi maahan ei valu hiiliä tai tuhkaa.
Saavuttaa jopa 1300 asteen lämpötilan. Älä jätä tyhjää alumiinikattilaa tai pannua polttimen päälle kun puhallin on täysillä!
Erittäin tehokas ja puhdas poltto. Kosteatkin oksat palavat.
Soveltuu kodan lämmitykseen, pilkille jne.
Mitat: korkeus 38 x halkaisija 20 cm.
Palotila: halkaisija 14,5 ja korkeus 14 cm. Lisäksi ulko/korokereunat: halkaisija 20 ja korkeus 10 cm.
Kattilatason reikä: 8 cm
Sivussa oleva puunsyöttöluukku: 11 x 7 cm
Kattilatason puunsyöttöluukku: n. 9 x 6 cm
Paino: 3500 g
2 vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille. Takuu koskee muuntamatonta poltinta.

Lisätiedot

Paino 4 kg
Teräsmateriaali

Ruostumaton teräs, käsittelemätön pinta., Ruostumaton teräs, titanisoitu mustaksi.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top