Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Eberlestock GSTCHW asehuppu
Ale!

Eberlestock GSTCHW asehuppu

39.00 15.00

Leveä asekotelon huppu Eberlestock rinkkaan.

Varastossa

Kuvaus

Leveä asekotelon huppu Eberlestock rinkkaan. Käy mm. Gunslinger, Lo-Drag, G3 Phantom, G4 Operator – asereppuihin, joissa on leveä asekotelo. Voidaan käyttää myös istuinalustana ja pakkauspussina rinkan sisällä. Kylmää eristävä, solumuovilla pehmustettu. Vedenpitävä, hiljainen NT-1 kangas. 25mm Stealth pikalukot. Väri: Realtree Hardwoods Gray.

Tämä leveä asehuppu ei käy kapealla asekotelolla oleviin Eberlestock malleihin kuten: J-sarja (Just One: J104, J105, J34, Dragonfly J107 jne.), X-sarja (X1E, X1E2 gen.1, X1A1), H-sarja (Gunrunner, Mini-Me).

Lisätiedot

Paino 0.4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top