Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

CZ 75 SP-01 Phantom

CZ 75 SP-01 Phantom

850.00

Tsekkiarmeijankin käytössä oleva ase. Tällä hetkellä toimitusaika noin 2 vk, mutta kysy aina ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com. Joissakin tilanteissa toimitusaika voi olla 1-3 kk.

Kuvaus

Back by popular demand is the SP-01 Phantom. Essentially a polymer-framed SP-01 Tactical, the current Phantom received the benefit of years of development in new polymers, sharing the same fiber-reinforced formula used in the P-09 and P-07. With interchangeable backstraps and mag compatibility with the standard 75 platform, the SP-01 Phantom has long been a favorite in the CZ community and has the distinction of being the current sidearm of the Czech Army.

Product Name CZ 75 SP-01 Phantom
Chambering 9mm Luger
Magazine Capacity 18+1
Frame Polymer
Trigger Mech DA/SA
Sights Three Dot
Barrel Cold Hammer Forged
Barrel Length 4.6 in
Weight 835 g
Overall Length 8.15 in
Safety Decocking Lever, Firing Pin Block Safety

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top