Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

CZ 75 Shadow 2 Urban Grey

CZ 75 Shadow 2 Urban Grey

1,250.00

Kilpapistooli. Toimitusaika > kysy aina ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com. Joissakin tilanteissa toimitusaika voi olla 1-3 kk.

Kuvaus

Represents the next generation of today’s legendary CZ 75 SP-01 Shadow. It was developed in collaboration with the elite CZUB IPSC shooters to significantly contribute to speed and accuracy during competitions. The modernisation of all the principal parts of the weapon, i.e. slide and the frame, together with the extended barrel, enables repeating single shots more rapidly and more dynamically. More comfortable higher grip, new checkering.


Tekniset tiedot:

Caliber: 9 mm Luger
Frame: Steel
Grips: Aluminium
Barrel length: 125 mm
Dimensions: 217 x 157 x 34 mm
Weight: 1330 g
Trigger: SA/DA
Finish: “Urban Grey”

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top