Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Cruiser relejohtosarja
Ale!

Cruiser relejohtosarja

5.906.90

Lopeta säätäminen ja asenna lisävalot tällä valmiilla ja laadukkaalla relejohtosarjalla. Nyt tarjoushintaan!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Cruiser-relejohtosarja on valmistettu samassa tehtaassa kuin Cruiser-lisävalotkin. Johtosarjan ansiosta lisävalojen asentaminen on paljon helpompaa. Johtosarjoja on kaksi erilaista. Ainoa ero on, että toisessa on yksi Deutch DT 2-pin urosliitin ja toisessa on kaksi. Yhden liittimen versio on tarkoitettu yhden valopaneelin asentamiseen. Kahden liittimen versio on tarkoitettu kahden lisävalon asentamiseen. Sulakerasia 25A sulakkeella. Rele: 40A, 14VDC, 12V. Johtosarjan pituus 3 metriä. Johtosarjan mukana tulee yksi rosvoliitin herätevirran haaroittamiseen. Deutch-liittimien ansiosta lisävalot voidaan irrottaa helposti ja nopeasti.

Huom. meillä ei ole mahdollisuutta vaihtaa releitä tai muitakaan komponentteja tai muokata johtosarjoja mitenkään. Ota tämä huomioon tilatessasi. Tämä johtosarja ei käy CAN-väylään.

Työvalot: Valolla varustettu katkaisija, joka voidaan upottaa esim. kojelautaan. Saat työvalot päälle kun niitä tarvitaan.

Lisävalot: saadaan syttymään aina, kun auton omat kaukovalot ovat päällä. Selvitä esim. yleismittarilla mihin auton valojohtoon tulee jännite kun laitetaan pitkät päälle. Ota releeltä katkaisijalle menevä herätevirtajohto irti katkaisijasta. Yleensä johto on punainen tai sininen, joka tapauksessa värijohto ja sijainti katkaisijassa laitimmainen. Liitä se esim. rosvoliittimellä auton kaukovalojen virtajohtoon. Tässä tapauksessa katkaisijaa ei tarvitse asentaa.

Valomääräyksiä: Kaukovalaisimet voidaan kytkeä päälle yhtäaikaisesti tai pareittain, mutta vaihdettaessa takaisin lähivaloille on kaikkien kaukovalaisinten sammuttava yhtäaikaisesti. Lähivalot saavat jäädä päälle kytkettäessä kaukovalot palamaan. Katso Trafi valomääräyksiä.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Relejohtosarja

1xDT2, 2xDT2

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top