Asiakaspalvelu: 0407284667
Blaser picatinnykisko

Blaser picatinnykisko

190.00

Laadukas kokoteräksinen Saksassa valmistettu Picatinny-kisko, joka voidaan kiinnittää Blaser-pikakiinnitysjalkaan renkaiden tilalle. Saatavana 180, 220 ja 260 mm pitkänä. Mainitse pituus tekstikentässä. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Laadukas kokoteräksinen Saksassa valmistettu Picatinny-kisko, joka voidaan kiinnittää Blaser-pikakiinnitysjalkaan renkaiden tilalle. Saatavana 180, 220 ja 260 mm pitkänä. Mainitse pituus tekstikentässä.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top