Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Bergara B14 BMP Match Rifle

Bergara B14 BMP Match Rifle

1,690.00

Bergara B14 BMP Match Rifle tarjoaa ennennäkemättömän tarkkuuden ja aftermarket-osien yhteensopivuuden kohtuulliseen hintaan!

Kuvaus

Bergara B14 BMP Match Rifle on uusi tarkkuuskivääri, jonka laatu ylittää useimmat massatuotetut kiväärit. Kivääri on ns. dual-role eli sopii erinomaisesti sekä radalle että metsästykseen. Bergaran uusi kolmiosainen BMP-tukki on tarkkuuskoneistettu 7075 T6 alumiinista ja osat kiinnittyvät toisiinsa tukevasti. Lukkokehyksen istutus on erittäin tarkka. Etutukki on kokonaan irti piipusta. Erittäin jäykkä etutukki on Magpul M-Lok yhteensopiva, joten voit lisätä ja poistaa esim. picatinnykiskoja tarpeen mukaan. Takatukissa on perän pituuden, perälevyn pystyasennon + sivukulman ja poskipakan säätö. Perä voidaan vaihtaa mihin tahansa AR-tyypin takatukkiin. Myös pistoolikahva on AR-standardi, joten voit itse vaihtaa sen mihin tahansa, esim. Ergogrip tai Magpul. B14 BMP kiväärissä on erittäin tarkka Bergara #5 heavy countour piippu.


Lukkomekanismi: Bergaran lukko ja kehys perustuvat “the-lukkokehys” Remington-700-sarjaan. He ottivat ja paransivat sitä jättäen kaiken hyvän ennalleen. Tämä tarkoittaa että yhteensopivuus aftermarket osiin on hyvä. Voit siis vaihtaa vakio picatinnyn mihin haluat. Jos ammut pääosin erittäin pitkälle matkalle niin hanki vaikka 20MOA picatinnykisko ellei kiikarissasi ole laajaa korosäätöä. Kallistetulla kiskolla vältyt jokatapauksessa korosäädön mekanismin äärilaidoilta pitkillä matkoilla.

Lipas: Unohda syöttöhäiriöt ja takuurumba. AICS on “juuri-se-lipasstandardi” mihin luottavat jopa armeijan eliittiyksiköt. AICS = Accuracy International Chassis System. Tämä olisi paras irtolipas myös vaarallisen suurriistan metsästykseen. Nopea tyhjentää ja nopea vaihtaa. Syöttää samalla tavalla, samassa kulmassa, samasta kohdasta – aina – keskeltä. Ei murjo luoteja. Ei tuhoa tarkkuutta. Koska kyseessä on AICS-standardi niin tähän käy mikä tahansa saman standardin lipas. Molemmin puolinen (ambidextrous) lippaan vapautin, lyhyt malli.

Piippu: Bergara kiväärien tarkkuus ei ole ainakaan piipusta kiinni. Tehdas on tullut tunnetuksi erittäin tarkkojen piippujen valmistajana. Bergara palkkasi Ed Shileninkonsultiksi. Hän on yksi maailman tarkimpien ja tunnetuimpien kiväärinpiippujen valmistajista maailmassa. Nappirihlattu piippu tehdään yhdestä nykyaikaisimmista tehtaista. Porausreikä hoonataan sileäksi ennen rihlausta. Piippujen suoruutta ei tarkisteta silmillä vaan CNC-heittokello-taivutuskoneella. Piiput lämpökäsitellään joten niissä ei ole kuumenemisesta johtuvaa poikkeuksellista osumapisteen vaeltelua.


Ominaisuuksia:

Nappirihlattu ja tarkka “Shilen” Bergara piippu.
Säädettävä tarkkuustukki alumiinipetauksella.
Erinomainen Bergaran oma laukaisukoneisto.
Kaksiasentoinen varmistin.
Erittäin hyvin ajoitettu ja liukas kaksiolkainen lukko.
Sako-tyyppinen ulosheittäjä.
Tehdastekoinen vaimenninkierre. Et menetä aseen valmistajan tarkkuustakuuta piipun pään työstämisellä.
Tactical-tyyppinen iso kammennuppi.


Muunneltavuus ja osien laaja aftermarket valikoima:

Pistoolikahva on AR-standardi.
Lipas on AICS-standardi. Mukana viiden patruunan keskeltä syöttävä yksirivinen Magpul Pmag AICS-lipas.
Lukkokehys on Remington 700-standardi. Vakiona weaver-palat.
Etutukki on Magpul M-Lok-standardi. Kiinnitä picatinnykiskot esim. bibodille, valoille. 3″ kisko löytyy täältä.
Hihnalenkeille on QD flush-standardi. Insertit sivuilla edessä ja takana. Voit kiinnittää hihnalenkit aseen sivulle ja käyttää vaikka reppuvaljaita.


Tekniset tiedot:

Kaliiberi: 308 Win (muut kaliiberit > toimitusaika noin 3-4 kuukautta tilauksesta)
Piippu: 20″/51 cm, vaimenninkierre 18×1, rihlaus 1:10″
Paino: 4,72 Kg
Lipas: Magpul Pmag AICS, 5 patruunaa
Tukki: Bergara BMP
Hihnankiinnikkeet: integroidut QD Flush telakat
Kiikarin asennus: Remington 700 standardi
Käyttöohje: http://bergarausa.com/pdf/B14_Manual.pdf


Esittelyitä:


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.
Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.
Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (emme osaa heti puhelimitse sanoa toimitusaikaa).

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top