Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Balloo-Mount ponttoonikaiku
Ale!

Balloo-Mount ponttoonikaiku

69.00

Erittäin laadukas ja innovatiivinen kaikuanturikiinnitys puhallettaviin veneisiin! Kiinnittyy ponttoonin ympäri.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kaikuanturikiinnitys Osastot: ,

Kuvaus

Balloo-Mount on erittäin laadukas ja innovatiivinen kaikuanturikiinnitys puhallettaviin veneisiin! Kiinnittyy ponttoonin ympäri. Kiinnitysteline on suunniteltu kalastajia ajatellen, jotka haluavat tutkia vedenalaisen maailman salaisuuksia ja löytää lupaavimmat kalastuspaikat. Mahdollisuus asentaa se kumiveneen tai kelluntarenkaan ponttonin vapaaseen päähän ulko- tai sisäpuolelle antaa sinulle joustavuuden säätää pidikettä mieltymystesi ja käyttämäsi ponttonityypin mukaan.

Pidike mahdollistaa anturin tarkan sijoittamisen haluttuun kulmaan, mikä mahdollistaa veden pohjan optimaalisen skannauksen. Lisäksi anturin pyörimisominaisuuden avulla voit hallita skannaussuuntaa, mikä on erityisen hyödyllistä sivuskannauksessa. Voit helposti muokata anturin syvyyttä nostamalla tai laskemalla sitä mukautuaksesi muuttuviin olosuhteisiin ja syvyyksiin.


Tekniset tiedot:

Varren kokonaispituus: 60 cm, halkaisija 16 mm, eloksoitua alumiinia.
Kiinnitys ponttooniin: halkaisijaltaan noin 40 cm kellukkeeseen, 35 mm soljellisella hihnalla.
Varren pituudensäätö asennusakselin alapuolelle: min-max: 16-50cm.
Pystykulman säätö: +/- 40 astetta.
Kierto akselin ympäri: Kyllä, ”suoraan eteenpäin” -lukolla, 360+ astetta (rajoitettu kaapelilla).
Pystyliuku: Kyllä, lukolla.
Valmistettu sään kestävistä materiaaleista (lämpötila, vesi, UV, korroosio).
Valmistettu Puolassa.

Vinkki: Kiinnityksen lujuuden täysimääräiseksi hyödyntämiseksi suosittelemme, että kiristät nauhan osittain täytetyn ponttonin ympärille ja täytät lopulliseen paineeseen.

Vinkki: Joissakin Kopukka-malleissa on kavitaatiosiivet moottoritelineen alareunassa. Jos haluat asentaa tämän kaikuanturikiinnityksen lähemmäksi moottoritelinettä niin voit varovasti leikata aukon kiinnitysnauhalle kavitaatiosiipeen haluamaasi kohtaan ponttooniin juureen. Leikkausviillon esimerkkipaikka on kuvassa merkattu punertavalla vahaliidulla. Kavitaatiosiivet voidaan myös leikata kokonaan pois.

Varressa on lukko, joka lukitsee anturin asennon suoraan. Kun lukko vapautetaan niin satulatolppa tulee paitsi pyöritettäväksi myös pystysuunnassa säädettäväksi, jolloin anturi voidaan nostaa ylös esimerkiksi matalissa paikoissa tai liukuessa.

Tukeva rakenne, joka varmistaa anturin luotettavan ja vakaan kiinnityksen ponttoniin. Nyt voit keskittyä piilotettujen vedenalaisten rakenteiden paljastamiseen, kalojen paikantamiseen ja parhaiden kalastuspaikkojen löytämiseen. Saavuta erinomaista kalastusta luotettavalla ja monipuolisella kiinnitysratkaisullamme.


Mukana setissä:

  • Säädettävä satulatolppa ponttonikiinnikkeellä
  • Korkeussäädettävä välikerengas satulatolppaa varten
  • Anturin kiinnityslohko satulatolpan päähän (yhteensopiva Garminin ja muiden kanssa)
  • 35 mm kiinnityshihna
  • Sarja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja

Huom: Kuvissa näkyvä vene ja sen varusteet (kuten moottori, vapatelineet jne.) sekä kaikuluotaimen anturi ovat vain tuotteen esittelyä varten, eivätkä sisälly sarjaan.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top