Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

ATN X-SIGHT 4K PRO 3-14X

ATN X-SIGHT 4K PRO 3-14X

1,039.00

Uusi pitkälle kehitetty malli. Laitetta ei ole varastossa. Toimitusaika tilauksesta noin 2 viikkoa. Katso tähänkin malliin sopivat (useimmat) tarkemmat tiedot täältä.

Kuvaus

Uskomaton uutuus! Päivitetty versio ATN X-Sight 4K vie konseptin vieläkin pidemmälle! Tässä on ratkaistu monta käyttäjien toivetta ja malli on saanutkin huikean suosion USA:ssa! Tähän pätee joitakin teknisiä tietoja kuten suurennosaluetta lukuunottamatta samat tiedot kuin ATN 5-20x malliin. Katso lisätietoja myös valmistajan sivuilta.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top