Asiakaspalvelu: 0407284667
ATN MARS 4 1.25-5x 384

ATN MARS 4 1.25-5x 384

2,399.00

Uuden sukupolven lämpötähtäin. Tulossa arviolta kesällä 2018.

Varasto loppu

Kuvaus

Uskomaton uutuus! Uuden sukupolven lämpötähtäin. Obsidian IV Dual core prosessori. Kuvakennon tarkkuus 384 x 288 pikseliä. Laseretäisyysmittari on lisävaruste.

Sisäänrakennettu 16h akku. Mahdollisuus myös ulkopuoliseen virtalähteeseen. Standardi 30mm runko kiikarin kiinnitykseen. Uusi laseretäisyysmittari voidaan kiinnittää objektiivin aurinkosuojaan. Mittari siirtää korjauskäskyt kiikarille Bluetoothin avulla ja ristikko korjaantuu automaattisesti etäisyyden mukaan. Entistä kompaktimpi koko. Tehokas kaksiytiminen kuvaprosessori mahdollistaa videon tallennuksen muistikortille ja striimaamisen yhtäaikaisesti. Muistiin voidaan tallentaa kuusi kaliiberiprofiilia, jotka voidaan vaihtaa kiväärin mukaan. Parhaaseen mahdolliseen paikkaan eli kiikarin sivulle sijoitettu zoomi. Myös lisävarusteet tulossa valikoimiimme.


Lainsäädännöstä: Metsästyksessä on kielletty yöammuntaa varten tarkoitetut tähtäyslaitteet, jotka elektronisesti suurentavat tai muuttavat kuvaa. Supikoiraa ollaan lisäämässä 2019 alusta haittaeläindirektiiviin, jolloin sitä metsästettäessä saisi käyttää myös valonvahvistimia ja valoja.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu

Parempi tuote

Top