Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Armasight Discovery IDi 2+

Armasight Discovery IDi 2+

2,220.00

Yökiikari johtavalta valmistajalta. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa, mutta tiedustele ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com.

Kuvaus

FLIR Discovery 5x. The Discovery is the ultimate long range night vision observation device. Giving enhanced performance, a very ergonomic body and enabling the user to view long distances comfortably for extended periods of time. Intensifier tube Gen 2+. On-board IR illuminator. Rugged body that is water and shock resistant. Power Supply: CR-123 Lithium 3V.

Model / Magnification: Discovery 5x
Weight: 1,3 kg
Dimensions: 305x140x86 mm

Armasight on nykyään osa Flir brändiä: Armasight.com and Armasight-international.com are now FLIR.com.

https://www.youtube.com/flir

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top