Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Anschütz 1771 GRS Laminated wood

Anschütz 1771 GRS Laminated wood

2,690.00

Asetta ei ole meillä varastossa. Valmistajan sivulla on konfiguraattori. Rakenna mieleisesi ase, tulosta PDF, meilaa meille ja selvitämme hinnan ja toimitusajan.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 014227 Osastot: , , ,

Kuvaus

Anschütz 1771 GRS Laminated wood on äärimmäisen laadukas kivääri. Se on erinomaisesti tasapainoitettu sopien niin liikkuvan maalin kuin myös tuelta tapahtuvaan ammuntaan. Se on suunniteltu tarkaksi ja Anschütz-tarkkuuskiväärien perheen jäseneksi.

• erittäin pehmeätoiminen ja miellyttävä aktio
• uskomattoman tarkka
• korkeinta mahdollista laatua
• maailmankuulu laukaisukoneisto
• 100 % Made in Germany
• säädettävä GRS-tukki

Item No.:014227


Lukkoaktio:

1771 on varustettu kolmiolkaisella lukolla, joka lukittuu suoraan piippuun ja mahdollistaa lyhyen 60 asteen avauskulman.  Lukko on erittäin liukasliikkeinen ja nopea käyttää. Kehyksen päällä on 0.43 tuumaa (eli 11 mm) leveä Anschütz-kisko ja picatinnykisko. Päällä on myös ruuvikiinnitykset. Yksiosainen nallipiikki on suunniteltu pysähtymään eikä aiheuta ongelmia kuivalaukauksissa. Lukkokehyksessä on kaasunpoistoaukot sivuille. Varmistin oikealla on helppo ja hiljainen käyttää. Lukko voidaan avata myös varmistettuna.


Laukaisukoneisto:

Anschütz-laukaisukoneistot ovat aina asettaneet standardit laadulle, luotettavuudelle ja tarkkuudelle. Näitä ei syyttä pidetä maailman parhaina. Monet valmistajat tarjoavatkin sovitinkappaleita joiden avulla tämä mestariteos voidaan asentaa heidän kivääreihinsä.

Tyyppi: Two stage trigger 5098/71
Versio: oikeakätinen
Liipasimen säätövara (mm): 17
Varmistin: oikealla
Tehtaalla säädetty liipasinvastus (g): 300
Liipasinvastuksen säätöalue (g): 300 – 800


Piippu:

Piippu on valmistettu samoilla tarkkuusmenetelmillä kuin tehtaan kilpapiiputkin. Äärimmäisen laadukas ja tarkka.

Materiaali: teräs
Viimeistely: sinistys
Kaliiberi: .223 Rem.
Rihlaus (mm): 229
Rihlojen lukumäärä: 6
Piipunsuun halkaisija (mm): 18
Piipun pituus (mm): 586


Tukki:

Tämä ase on räätälöity kisakäyttöön ja varustettu säädettävällä GRS-tukilla.


Lipas:

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top