Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Anschutz 1761 D HB G-20 Thumbhole stock 457 mm

Anschutz 1761 D HB G-20 Thumbhole stock 457 mm

1,590.00

Tiedustele toimitusaikaa tarkemmin: myynti@kivelaoutdoor.com. Asetta ei ole meillä varastossa. Huom. valmistajan sivulla voit räätälöidä aseen, tulostaa siitä PDF-tiedoston ja kysyä hinnan ja toimitusajan. Kun räätälöity ase tilataan niin siitä on maksettava tilausvaiheessa 50% ja loput ennen aseen lähettämistä asiakkaalle. Räätälöidyn aseen tilausta ei voi peruuttaa eikä kauppaa purkaa. Pidämme ennakkomaksun jos asiakas peruu tilauksen. Aseiden toimitusaika on keskimäärin luokkaa 10 viikkoa tilauksesta. Emme takaa toimitusaikaa meistä riippumattomista syistä johtuen. Katso esimerkiksi: https://www.anschuetz-sport.com/en/jagd/kleinkaliber/basismodelle-1761/

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 014996 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Ainoa asevalmistaja, joka näyttää viihtyvän sekä äärimmäisessä kilpailussa että perinteisillä metsästysmarkkinoilla, on Anschütz. Nämä aseet  hinnoitellaan kalliimmaksi kuin useimmat kilpailijat, mutta jos haluat omistaa todella erityisen kiväärin niin tsekkaa Anschütz. Tehdas esittelee nyt luksusluokan pulttilukkokiväärin mallia 1761. Kun otat sen käteesi niin ymmärrät, että se on jotakin ihan muuta kuin mihin on totuttu.

Mallinumero: 014996. Lataa esite: 1761 brochure. Katso testi: 1761 In Pursuit of Perfection – Rifle Shooter Magazine – 07/2019Yksityiskohdat ja tekniset tiedot:

Lukkokehys:

Kaiken perusta on lukkokehys. Geometria on saanut vaikutteita tehtaan tarkkuuskivääreistä ja on erittäin jäykkä, tasaisella pohjalla ja integroidulla rekyyliolakkeella.
Lukkokehys on valmistettu erittäin tarkasti nykyaikaisin menetelmin.
Tarkkuuskoneistettu ulosheitin on helposti vaihdettavissa.
Himmeästi hohtava pinta antaa 1761 mallille ajattoman ulkonäön ja kestää pitkälle tulevaisuuteen.

Lukko:

Kevytliikkeinen lukko vähentää käsittelyyn tarvittavia voimia mahdollistaen nopean ja helpon lataamisen.
Symmetrisesti asetellut kolme sulkuolaketta takaavat huippuluokan turvallisuuden ja uskomattoman tarkkuuden.
Helppo purkaa huoltoa ja puhdistusta varten.
Korkealuokkainen ja kestävä QPQ pinnoite varmistaa lukon liukkauden, kulutuskestävyyden, korrosionsuojauksen mikä tekee kivääristä täydellisen huononkin sään metsästyskiväärin.

Tekniset tiedot:

Avauskulma: 60 astetta
Lukitus: 3-olkainen
Pinnoite: QPQ


Laukaisukoneisto:

ANSCHÜTZ laukaisukoneistot ovat aina asettaneet standardin laadulle, luotettavuudelle, toistettavuudelle ja tarkkuudelle. Ei ole mikään sattuma, että ANSCHÜTZ laukaisukoneistot ovat maailman parhaita. Monet valmistajat tarjoavatkin adaptereita joiden avulla voidaan asentaa tämä mestarinäyte heidän aseisiinsa. Keveät, karkaistut ja hiomalla (lapped) viimestellyt laukaisukoneiston osat mahdollistavat nopean ja tarkan laukaisun. Ergonominen ja hiljainen varmistin.

Tekniset tiedot:

Tyyppi: Single stage trigger 5061
Versio: right
Liipasinkengän väri: musta
Varmistin: liukuva vasemmalla
Liipasinvastus, säädetty (g): 1000
Liipasinvastuksen säätöalue (g): 800 – 1200


Piippu:

Piiput valmistetaan samoilla erikoismenetelmillä kuin kaikki muutkin maailmankuulut ANSCHÜTZ tarkkuuspiiput.
Kiitos kahden tenon lukituksen, piippu voidaan helposti irrottaa ja kiinnittää täydellisen tarkasti joka kerta.
Jos haluat vaihtaa kaliiberia niin se onnistuu helposti pätevällä asesepällä.

Tekniset tiedot:

Materiaali: teräs
Viimeistely: sinistys
Kaliiberi: .17 HMR
Rihlan nousu (mm): 228
Rihlojen lukumäärä: 6
Vaimenninkierre: 1/2 Inch – 20 UNF
Piipun suun halkaisija (mm): 19
Piipun pituus (mm): 457


Tähtäimet:

Malli 1761 toimitetaan ilman avotähtäimiä. Kuitenkin, lukkokehys on varustettu ANSCHÜTZ 11 mm prism kiskolla. Kiskoon on saatavana lisävarusteena myös ANSCHÜTZ 1761 Picatinny kiskoa (Item No.: 015018).


Tukki:

Peukalonreikätukki. Öljyttyä pähkinäpuuta. Pitää liipasinsormen vapaana. Futuristinen ulkonäkö, joka kestää aikaa. Ergonomisesti muotoiltu ja takaa tukevan ampuma-asennon. Ylikääntyvä poskituki ja jyrkkä pistoolikahva. Tasapohjainen lukkokehyksen petaus.

Tekniset tiedot:

Karhennus: saksalainen kuvio
Pituus (mm): 745
Paino (g): 1090
Perälevy: kumia
Malli: klassinen
Materiaali: pähkinäpuu
Pinnoitus: öljy
Vetopituus (mm): 360


Lipas:

Yksirivinen, 5-patruunan, runko ruostumatonta terästä. Optimoitu makasiinin käsittely kiitos jatketun perälevyn ja liipasinkaareen integroidun salvan. Perälevy valmistettu säänkestävästä ja lujasta polymeeristä.


Yleiset tekniset tiedot:

Kokopituus (cm): 90.2
Paino (kg): 2.9

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top