Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Anschutz 1761 D HB G-20 Classic 457 mm

Anschutz 1761 D HB G-20 Classic 457 mm

1,490.00

Tiedustele toimitusaikaa tarkemmin: myynti@kivelaoutdoor.com. Asetta ei ole meillä varastossa. Huom. valmistajan sivulla voit räätälöidä aseen, tulostaa siitä PDF-tiedoston ja kysyä hinnan ja toimitusajan. Kun räätälöity ase tilataan niin siitä on maksettava tilausvaiheessa 50% ja loput ennen aseen lähettämistä asiakkaalle. Räätälöidyn aseen tilausta ei voi peruuttaa eikä kauppaa purkaa. Pidämme ennakkomaksun jos asiakas peruu tilauksen. Aseiden toimitusaika on keskimäärin luokkaa 10 viikkoa tilauksesta. Emme takaa toimitusaikaa meistä riippumattomista syistä johtuen. Katso esimerkiksi: https://www.anschuetz-sport.com/en/jagd/kleinkaliber/basismodelle-1761/

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 014634 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Ainoa asevalmistaja, joka näyttää viihtyvän sekä äärimmäisessä kilpailussa että perinteisillä metsästysmarkkinoilla, on Anschütz. Nämä aseet hinnoitellaan kalliimmaksi kuin useimmat kilpailijat, mutta jos haluat omistaa todella erityisen kiväärin niin tsekkaa Anschütz. Tehdas esittelee nyt luksusluokan pulttilukkokiväärin mallia 1761. Kun otat sen käteesi niin ymmärrät, että se on jotakin ihan muuta kuin mihin on totuttu.

Mallinumero: 014634. Lataa esite: 1761 brochure. Katso testi: 1761 In Pursuit of Perfection – Rifle Shooter Magazine – 07/2019

Artikkelin suomennos (kesken):

Anschütz on ollut jo pitkää pienoiskiväärien suorituskyvyn terävässä päässä. Siirtääkö kokonaan uusi 1761 nappuloita jälleen? Chris Parkin selvittää…

Vaeltelemalla IWA Nurbergin halleja on vaikea olla pistämättä merkille erittäin pitkälle kehitettyjä ja upeita luomuksia eurooppalaisilta huippuvalmistajilta. Oli ne sitten tarkoitettuja makuu-, kolmen asennon tai ampumahiihtoon, niiden innovaatiot ja mekaaniset mestariteokset ovat rehellisesti sanottuna loistavia. Autoteollisuudessa moottoriurheilu kiihdyttää kehitystä, mutta ampumaurheilussa aikaa kuluu enemmän ideasta tuotantoon. Vaikka pienoiskiväärit ovatkin toimivia niin niiden suunnittelu on usein vuosikymmenien takaista. Ainoa asevalmistaja, joka näyttää viihtyvän sekä äärimmäisessä kilpailussa että perinteisillä metsästysmarkkinoilla, on Anschütz. Joten oli tarkistettava erityisen huolellisesti tehtaan uusin malli: onko kyseessä todellinen suunnittelun innovaatio niin, että se rikkoo rajoja?

Uusi 1761 on saatavana 18″ ja 20″ (457 tai 515mm) piipulla sekä perinteisellä että paukalonreikätukilla. Nämä on hinnoiteltu kilpailijoitaan kalliimmaksi, usein kaksinkertaisesti, mutta jos todella haluat todella erityisen kiväärin niin tämä on se suunta mihin tulee katsoa. On reilua sanoa, että pähkinäpuinen tukki ei ole fyysisesti yhtä kestävä kuin polymeeri tai edes laminaatti, mutta klassinen ulkonäkö näyttää hyvältä yhdistyessään korkealuokkaiseen mekanismiin. Kriittinen tekijä 1761 aktiossa on kolmiolkainen lukko joka lukittuu täysin symmetrisesti siinä missä kilpailijoilla on kaksi epäkeskeistä tai jopa ainoastaan yksi lukitus. Totta, aktio ottaa vähemmän painetta kuin keskisytytteinen kivääri ja joissakin pienoiskivääreissä sulkuna on lukon kampi, mutta Anschützin kilpailuhistoria ja maine osoittaa rakenteen edut. On oikeastaan sääli, että luet tämän ennen kuin pääset kokeilemaan lukkoa itse koska se on todella autuaallinen ilo nostaa ja avata lukko sormenpäillä ja syöttää patruuna pesään. Lukon 35mm pitkä kampi on varustettu 25mm polymeerinupilla sähläysvapaata käyttöä ajatellen ja sijaitsee suoraan etusormen yläpuolella.

Kammen keskeinen sijainti akselin suuntaisessa tasapainokohdassa minimoi kitkan ja takaa silkkisen pehmeän toiminnan. Lukon jumittaminen 39mm liikkeessä on mahdotonta ja sen alaosa on integroitu perusteellisesti lippaan syöttöhuuliin. Ne toimivat yhdessä ruokkien patruunat keskeltä suoraan patruunapesään ilman keskeytyksiä tai vahinkoja – syöttöhuulet ovat osa teräksisen lippaan rakennetta. Reikäpäiset ja muovipäiset patruunat ovat yhtä toiminnallisia kotrolloidussa syötössä missä kaksi ulosheittäjän kynttä tarttuvat patruunan kantaan ja patruunoiden ballistiset ominaisuudet pysyvät virheettöminä.

Kaksiasentoinen reilusti karhennettu varmistin kätkeytyy tukin leikkaukseen ja voidaan käyttää ampumakäden rullaavan peukalon tyylisesti. Varmistin ei lukitse lukkoa, mutta lukon kahva istuu lähellä tukkia eikä se aukea näinollen helposti.

Teräslipas vetää viisi patruunaa, mutta näyttää pidemmältä päässä olevan käsiteltävyyttä parantavan polymeeriosan takia. Huomasin, että vaikka lipas on helppo täyttää niin joskus jouduin irrottamaan lippaan ja kolauttamaan sitä jotta follower menee oikein. Mutta tein tämän vain kolme neljä kertaa ja ainoastaan reikäpää XTP-patruunoilla.

Lippaan salpa on sijoitettu liipasinkaaren eteen ja on hyvin suojassa. Lipas voidaan irrottaa jopa hansikkailla ja on epätodennäköistä, että se tipahtaa vahingossa.

Anschützin kivääreiden liipaisimilla on aina ollut heidän Oscar-voittaja ominaisuus: laukaisu on terävä ja säädettävissä. Säätövara on 800-1200g erittäin terävänä ja suunnilleen 4mm overtravel. Testiaseen laukaisu oli 1130g ja 40g vaihteluväli viidellä mittauksella. Se on sellainen liipaisin, josta heti pidät ja se opettaa sinulle oikean tekniikan lineaarisella puristuksella tuolle lasimaiselle napsautukselle ja juuri tarpeeksi ylimenoa merkitsemään laukaisun valmistumisen.

1200g voi kuulostaa raskaalta kilpa-asessa, mutta sopii hyvin metsästystilanteisiin kun pidetään sormikkaita. Tuntuma on minulle tärkeämpi kuin liian kevyt laukaisu.

Viritetyn lukon indikattoritappi tulee ulos pultin suojuksesta. Kolmiolkaisen rakenteen lisäksi lukon erityispiirteisiin kuuluu liukupintojen käyttö lukon virityksen keventämiseksi.


Yksityiskohdat ja tekniset tiedot:

Lukkokehys:

Kaiken perusta on lukkokehys. Geometria on saanut vaikutteita tehtaan tarkkuuskivääreistä ja on erittäin jäykkä, tasaisella pohjalla ja integroidulla rekyyliolakkeella.
Lukkokehys on valmistettu erittäin tarkasti nykyaikaisin menetelmin.
Tarkkuuskoneistettu ulosheitin on helposti vaihdettavissa.
Himmeästi hohtava pinta antaa 1761 mallille ajattoman ulkonäön ja kestää pitkälle tulevaisuuteen.

Lukko:

Kevytliikkeinen lukko vähentää käsittelyyn tarvittavia voimia mahdollistaen nopean ja helpon lataamisen.
Symmetrisesti asetellut kolme sulkuolaketta takaavat huippuluokan turvallisuuden ja uskomattoman tarkkuuden.
Helppo purkaa huoltoa ja puhdistusta varten.
Korkealuokkainen ja kestävä QPQ pinnoite varmistaa lukon liukkauden, kulutuskestävyyden, korrosionsuojauksen mikä tekee kivääristä täydellisen huononkin sään metsästyskiväärin.

Tekniset tiedot:

Avauskulma: 60 astetta
Lukitus: 3-olkainen
Pinnoite: QPQ


Laukaisukoneisto:

ANSCHÜTZ laukaisukoneistot ovat aina asettaneet standardin laadulle, luotettavuudelle, toistettavuudelle ja tarkkuudelle. Ei ole mikään sattuma, että ANSCHÜTZ laukaisukoneistot ovat maailman parhaita. Monet valmistajat tarjoavatkin adaptereita joiden avulla voidaan asentaa tämä mestarinäyte heidän aseisiinsa. Keveät, karkaistut ja hiomalla (lapped) viimestellyt laukaisukoneiston osat mahdollistavat nopean ja tarkan laukaisun. Ergonominen ja hiljainen varmistin.

Tekniset tiedot:

Tyyppi: Single stage trigger 5061
Versio: right
Liipasinkengän väri: musta
Varmistin: liukuva vasemmalla
Liipasinvastus, säädetty (g): 1000
Liipasinvastuksen säätöalue (g): 800 – 1200


Piippu:

Piiput valmistetaan samoilla erikoismenetelmillä kuin kaikki muutkin maailmankuulut ANSCHÜTZ tarkkuuspiiput.
Kiitos kahden tenon lukituksen, piippu voidaan helposti irrottaa ja kiinnittää täydellisen tarkasti joka kerta.
Jos haluat vaihtaa kaliiberia niin se onnistuu helposti pätevällä asesepällä.

Tekniset tiedot:

Materiaali: teräs
Viimeistely: sinistys
Kaliiberi: .17 HMR
Rihlan nousu (mm): 228
Rihlojen lukumäärä: 6
Vaimenninkierre: 1/2 Inch – 20 UNF
Piipun suun halkaisija (mm): 19
Piipun pituus (mm): 457


Tähtäimet:

Malli 1761 toimitetaan ilman avotähtäimiä. Kuitenkin, lukkokehys on varustettu ANSCHÜTZ 11 mm prism kiskolla. Kiskoon on saatavana lisävarusteena myös ANSCHÜTZ 1761 Picatinny kiskoa (Item No.: 015018).


Tukki:

Hyvin tasapainotettu symmetrinen lakattu pähkinäpuutukki. Hyvän näköinen perinteinen malli. Sopii oikea ja vasenkätiselle. Jäykkä, hyvinmuotoiltu, tasapainoinen. Laser leikatut hyvin pitävät karhennukset. Pitävä perälevy. Tukeva ja tasainen perusta lukkokehykselle.

Tekniset tiedot:

Karhennus: saksalainen kuvio
Pituus (mm): 745
Paino (g): 930
Perälevy: kumia
Malli: klassinen
Materiaali: pähkinäpuu
Pinnoitus: lakka
Vetopituus (mm): 360


Lipas:

Yksirivinen, 5-patruunan, runko ruostumatonta terästä. Optimoitu makasiinin käsittely kiitos jatketun perälevyn ja liipasinkaareen integroidun salvan. Perälevy valmistettu säänkestävästä ja lujasta polymeeristä.


Yleiset tekniset tiedot:

Kokopituus (cm): 90.2
Paino (kg): 2.8

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top