Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Anschutz 1517 D HB Classic .17HMR

Anschutz 1517 D HB Classic .17HMR

1,290.00

Äärimmäisen laadukas .17 HMR pienriistakivääri. Toimitusaika noin 2-8 vk, mutta tiedustele saatavuus ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com.

Kuvaus

The Match 64 action has a lighter construction than the Match 54. Because of its precision, outstanding quality and service life, it is also used in our small bore target rifle model 1903. Thousands of small bore marksmen around the world have had their first experience and their first success using this rifle. The same of a light weight and precise action are attributes also valued by hunters and explains why the ANSCHÜTZ Luxus repeating rifle receives such high marks from both target shooters and hunters alike. ANSCHÜTZ Luxus repeating rifles offer wonderfully crafted, extremely precise rimfire rifles for competition or for hunting small game and predators. With low noise, high precision, and minimal damage to the game or pelt, they are well suited for more urban areas.

The .17 Hornady Magnum Rimfire (HMR) is one of the fastest rimfire cartridges ever developed and widely considered to be the most perfect, well rounded varmint hunting cartridge ever invented. With a muzzle velocity of 777 m/s (2550 fps) when shooting the 17 grain cop-per jacketed bullet, the .17 HMR offers an extremenly flat trajectory. The cartridge also offers a wide range of bullet choices to suit many different hunting needs. Based on the original .22 WMR rimfire cartridge, the .17 HMR has developed a strong following among varmint and small game hunters around the world. The use of a true copper jacketed bullet made with a high level of precision takes advantage of the ANSCHÜTZ precision match barrel, allowing the shooter to take aim confidently out past 100 meters. Lisätietoja täältä.


Tekniset tiedot:

Total length (cm): 105.5
Total weight (kg): 2.9

Barreled Action
Material: Steel
Locking: Locking lug
Finsih: blued

Trigger
Type: Single stage trigger 5094 D
Version: right
Color of the trigger shoe: Black
Safety: Sliding safety catch on the right side
Trigger weight, adjusted (g): 1200
Adjustment of the trigger weight (mm): 1000-2000

Barrel
Material: Steel
Finish: blued
Caliber: .17 HMR
Length of twist (mm): 228
Number of grooves: 6
Rifling (mm): 569
Barrel verison: heavy
Muzzle diameter (mm): 19
Barrel length (mm): 584

Sight set

Stock
Length of stock (mm): 745
Weight (g): 800
Stock type: Classic
Butt plate: Synthetic butt plate
Material: Walnut
Stock color: natural
Stock finish: laquered
Length of pull (mm): 360

Magazine
Material: Stainless steel
Caliber: .17 HMR.
Capazity: 4

 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top