Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Acebeam H15 otsalamppu
Ale!

Acebeam H15 otsalamppu

89.00 79.00

Acebeam H15 on laatuvalmistajan uusin otsalamppu, joka on maailman tehokkain luokassaan. Turboteho yltää jopa 2500 ANSI-testattuun lumeniin. Tämä kompakti 18650-akkuinen otsavalo on varustettu Cree XHP 70.2 ledillä, jota on käytetty pitkään tehokkaissa käsivalaisimissa, katuvaloissa yms. vaativissa kohteissa. Acebeam H15 tuottaa erittäin laajan, kantavan ja miellyttävän valokeilan ja siinä on todella helppo valotehojen säätö. Acebeam H15 otsalampussa on erinomainen laatu ja peräti viiden (5) vuoden tehtaan takuu. Heti varastosta, toimitusaika 1-2 työpäivää. Lue vertailutesti: http://www.taschenlampen-forum.de/threads/review-acebeam-h15.61508/

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): AcebeamH15 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

700 lumenia 2 tuntia! Acebeam H15 on markkinoiden tehokkain kompaktikokoinen ladattava 18650-akkua käyttävä otsalamppu ja siinä on myös kehittynein ledi. Turboteho (huonelämpötilassa 2500 lm 30 s + 700 lm 110 min) on tietenkin erikoisvalotila, joka syö akkua nopeasti ja samalla lampun lämpösuojaus laskee valotehon tasoa alemmaksi. Pakkasella kovat valotehot pysyvät päällä tietenkin pidempään, koska lampun runko jäähtyy hyvin. 700 lumenin teho pysyy päällä kunnes virta loppuu eli kaksi tuntia.

Acebeam on yksi suurista ja laadukkaimmista valmistajista ja heidän oma tuotekehitys on kaikista valmistajista ehkä dynaamisin. Acebeam on tuonut joka vuosi useita maailman kärkipään tuotteita, jotka ovat sellaista mitä markkinoilla ei ole ennen nähty.

Kiitos Acebeamin tehtaan oman tuotekehityksen näet nyt ensimmäistä kertaa kompaktin otsalampun, missä on paras mahdollinen Cree XHP 70.2 LED! Valoteho ja ominaisuudet ovatkin sellaiset mitä ei ole ennen kompaktissa kokoluokassa nähty. Acebeam H15 yltää turbotehollaan 2500 ANSI-testattuun lumeniin mikä on enemmän kuin missään vastaavan kokoluokan otsalampussa! Valokeilan pituus on peräti 135 metriä ja se on myös leveä! Creen 70.2. ledi on todellinen loikka kehityksessä verrattuna vanhempiin malleihin. Sen valokeilan laajuus ja värisävy ovat aivan käsittämättömän hienoja, joka täytyy kokea itse. Upean ledin ansiosta ei tarvita valoa hajoittavia TIR-linssejä vaan se voi olla erityisen hyvin valoa läpäisevän sileä. Lampussa ei ole ylimääräisiä hajoavia osia, kuten johtoja, saranoita tai niveliä.

Valoa riittää pitkällekin retkelle: 320 lm (4.7 h), 10 lm (65 h). Lisäakut painavat vain 45-48 g. 10 lm riittää pimeässä kävelyyn.

Valokeilan pituus peräti 135 metriä! Cree XHP 70.02 yhdistettynä optimaaliseen heijastimeen takaa huikean suorituskyvyn. Valokeila on kantava, mutta samalla erittäin leveä. Tällainen keila sopii työskentelyyn ja nopeaan maastopyöräilyyn, mutta myös etsintään.

Erittäin nopea lataus erillisen ja tehokkaan (1A) laturin ansiosta (lisävaruste). Acebeam H15 mukana ei tule laturia.

Monikäyttöinen: toimii otsalamppuna ja käsivalaisimena. Ripustettavissa klipsin avulla lukuvaloksi telttaan ja leirivaloksi puuhun.

Sopii myös grammanviilaajalle ja juoksijalle: 50 g runko; 48 g akku; 38 g otsapanta.

Acebeam H15 on erittäin jämäkkä ja laadukas. Sopii ammattikäyttöön ja erämaan rankkoihin olosuhteisiin.


Tässä on lueteltuna käytännölliset korkeat valotehot esimerkiksi maastopyöräilyyn taikka etsintätöihin. Näillä tehoilla lampun lämpötila pysyy hyvin aisoissa ja valovirta on hyvin tasainen niin kauan kuin akussa riittää virtaa. On selvää, että nämä tehotasot pysyvät isoissa käsivalaisimissa pidempään, koska valaisimen jäähdytys on tehokkaampi. Näissä valaisimissa on myös yleensä 2-4 kertainen määrä virtaa. Kolikon toinen puoli on tietenki se, etteivät ne ole niin kompakteja ja käteviä kuin otsavalaisimet.

Acebeam H15. Medium: 250 lm – virtaa riittää kuudeksi tunniksi (6 tuntia), 320 lm4.7 tuntia (280 min), 500 lm3 tuntia (180 min), 700 lm2 tuntia (120 min)


“Käytin Acebeam H15 otsalamppua tänä iltana maastopyöräilyssä. Koska lamppu on sivusuunnassa ulkoneva, hieman pidempi kuin tavalliset lamput, se on hyvin käytettävissä myös kypärän alla. Kiertonupin ansiosta valotasot ovat helpommin säädettävissä kuin esimerkiksi Armytek Wizard, Olight H2R ja muut. Ja erittäin selkeän painikkeen ansiosta turbo voidaan aktivoida yhdellä kädellä, jos tarvitset paljon valoa. Esimerkiksi Olight H2R:n painike on paljon vaikeampi painaa. Pidän lampusta yhä enemmän. Myös maastopyöräilyyn on ihanteellista, että valokeila on erittäin laaja. Varsinkin metsässä havaitset sivuttain ulkonevat oksat.”
http://www.taschenlampen-forum.de/threads/review-acebeam-h15.61508/


Saksalainen uusimpien tehokkaiden otsalamppujen testi. Merkillepantavaa on kuinka paljon kirkkaampi Olight Nova H2R on vastaavia Armytekin otsalamppuja. Edellä mainituissa on sama Cree XHP 50-ledi. Novan parempi valovoima voi selittyä vain paremman akun, heijastimen ja elektroniikan eroilla. Acebeam H15 on selvästi muita tehokkaampi. Se on varustettu Cree XHP 70.2-ledillä, jota tukee suurella ulostulovirralla varustettu akku. Tämä ledi ei myöskään tarvitse TIR-linssiä, koska valokuvio on muutenkin miellyttävä ja laaja. Testi löytyy kokonaisuudessaan täältä: https://stirnlampen.reviews/…/01/28/acebeam-h15-stirnlampe/. Lumonite Compass käyttää vanhempaa lediä ja sen valoteho on 1200 lumenia.


Valotehot:

Kuluttajien mieltymykset ja käyttötilanteet poikkeavat suuresti toisistaan. Acebeam H15 sopii kaikille. Siinä on hyvä käytettävyys ja monipuoliset valotehot. Saat kaikki irti uusimmasta Cree XHP 70.2 ledistä.

Kompakteissa otsalampuissa on yleensä kolme perusvalotehoa, esim. Olight H2R Nova. Kolme perustehoa saadaan valittua yhdellä painonapilla: yleensä nappi pohjassa kierretään tehoja aina pienemmästä suurempaan päin ja nappi löysätään halutun tehon kohdalla. Jos menee yli niin tee sama uudestaan. Imalent HR20 otsalampussa on helppo edes takaisin pyörivä pykälätön säätörengas ja noin 30 valotehoa. Nyt Acebeam, joka on valmistanut otsalamppuja omalla konseptillaan jo vuosia, on toteuttanut perusvalotilat ryhmittelemällä ne neljään osaan. Tämä yksinkertaistaa käyttöä ja voit helposti pysyä tehtävän mukaisesti valitussa tilassa.

Tähän tarvitaan Acebeamin kehittämä säätörengas, yksi virtakytkin ja hyvä logiikka. Valotehot on ryhmitelty neljään kirkkausasetukseen – tai kutsu niitä multimoodiksi jos haluat. Jokainen sisältää neljä eri tehotasoa. Sytytä otsalamppu päätykytkimellä. Lamppu muistaa viimeksi päälle jääneen moodin ja tehon. Pyörittämällä säätörullaa saat neljä valotehoa, edes takaisin 4 lukittuvaa pykälää. Kun haluat hypätä seuraavaan multimoodiin niin pidä päätykytkintä pohjassa, jolloin siirrytään seuraavaan tehokkaampaan moodiin. Löysää nappi halutun moodin kohdalla. Eco, Low, Med ja High-moodi valitaan siis aina päätykytkimellä. Säätörullalla liikutaan seuraavissa valotehoissa moodin sisällä: Eco 10-20-250-700, Low 20-90-320-1000, Med 35-150-700-1500, High 50-250-700-2000.

Erikoisvalotilat päätykytkimellä: tuplaklikkaus > 2500 lm. Triplaklikkaus > strobo. Paina kytkintä 1 sekunti kun valo on sammutettu > SOS.

Voit nimetä multimoodit miten haluat, mutta ne voisivat olla esimerkiksi näin: lukeminen, yökävely, työskentely, etsintä/maastopyöräily. 700 lm valovirta on jo todella hyvä vaikka maastopyöräilyyn pimeällä. Tällä asetuksella virtaa riittää vakioakulla kahdeksi tunniksi. Ota mukaasi vara-akkuja tarpeen mukaan. Valaisin muistaa edellisen tehotilan, poislukien turbo 2500 lm. Jos olet jättänyt päälle esim. 10 tai 20 lumenin lukuvalon niin et sokaistu vahingossa kun kytket seuraavalla kerralla virran päälle.

Acebeam H15 otsalampussa on kaikista vastaavista otsalampuista tuttu kehittynyt lämpöregulointi, joka vähentää valotehoa lämpötilan noustessa suojatakseen lampun elektroniikkaa. Koska tämä on lampun lämpötilasta riippuvainen niin kylmässä, pakkasella ja ajoviiman jäähdyttämänä pysyvät korkeammat valotehot päällä pidempään. Valaisimet lämpenevät sitä nopeammin mitä tehokkaampi valotila on valittuna. Valaisin vilkkuu kun akun varaustila menee alle 3V.


Lataaminen:

Nykyään monissa otsalampuissa on sisäänrakennettu laturi. Se on joko USB-liitin tai magneettinen USB-lataus. Nämä ovat tietenkin helppokäyttöisiä. Haittapuoliakin on. Magneettinen USB-lataus vaatii useimmiten erikoisakun eikä se lataa mitä tahansa akkua. Molemmissa tapauksissa tarvitaan suojapiirillä varustettu akku. Useimmissa suojapiirillä varustetuissa akuissa on heikompi purkuvirta, joka taas on välttämättömyys jos haluat uusimmista ledeistä kaiken potentiaalin irti eli maksimitehot. Esim. Cree XHP 50 ja XHP 70 tarvitsevat paljon virtaa täydellä tehollaan. Otsalamppujen sisäänrakennettujen laturien teho on myös heikompi eli latausvirta on korkeintaan 0.6A luokkaa. Kun erillisen älykkään laturin latausvirta on jopa 1A niin tämä tarkoittaa siis sitä, että akku on ladattu lähes puolet lyhyemmässä ajassa. Samalla voit käyttää ilman suojapiiriä olevia akkuja, jota ovat edullisempia ja joiden purkuvirta on useimmiten riittävän korkea, jotta saat tehokkaasta valaisimesta tarvittaessa ulos kaiken tehopotentiaalin. Onneksi nykyään on saatavana tehokkaita ja älykkäitä latureita, joilla voidaan ladata, ei vain otsalamppujen perus 18650-akkuja, vaan myös laajaa valikoimaa muitakin akkuja erilaisiin mukana oleviin laitteisiin. Nämä laturit on varustettu USB-liittimin, voit syöttää virtaa millä tahansa seinälaturilla, suositeltava teho on 2A, kuin myös matkalla mukana esim. ajoneuvossa. Monissa latureissa on myös USB-ulostulo eli ne toimivat mm. kännykän virtapankkeina. Erillisissä latureissa on enemmän älyä ja ne voivat herättää henkiin myös syväpurkautuneet akut. Latausvirta voidaan säätää esim. 0.5A ja 1A välillä tilanteen mukaan. Acebeam H15 noudattaa tätä ajatusta, joten ellei sinulla jo ole sopivaa laturia niin voit hankkia sen joko meiltä tai jostain muusta hyvinvarustetusta liikkeestä. Liian kylmässä tai lämpimässä lataaminen voi vahingoittaa akkua tai lyhentää sen elinikää. Kun tulet pakkasesta niin anna akun ensin lämmetä mielummin vähintään +10 asteeseen ennen kuin lataat sen.


Akku:

Kehittyneen piirin ja tehokkaan Cree XHP 70.2-ledin ansiosta Acebeam H15 kykenee jopa 2500 lumenin turbotehoon. Nämä tehot vaativat tavallista enemmän virtaa, 20A/2500-2000 lm. Acebeam H15 otsalampun mukana tuleekin nimenomaan tätä otsavaloa varten kustomoitu 3100mAh/20A akku 4-kertaisella MOSFET-suojauksella. Acebeam H15 kyllä toimii kaikilla button-top 18650-akuilla. Riittävän kova 20A purkuvirta löytyy yleisimmin ilman suojapiiriä olevista akuista. Suojaamaton akku yhdessä älykkään laturin kanssa on toimiva valinta.


Hihna:

Acebeam H15 otsalampun mukana uusi luistamaton päähihna jonka sisäpuolelle on tehty silikonisointi luistamisen estämiseksi. Panta pysyy hyvin myös muovisen turvakypärän päällä. Hihnassa on lisäksi heijastinprintti. Kahteen lampun rungon ympäri menevään lenkkiin perustuva kiinnitys ei petä. Irrottamisesta ja takaisin laittamisesta ei aiheudu metallisia ääniä, jotka voivat karkottaa tarkkakuuloiset riistaeläimet. Lenkeistä ei tule runkoon naarmuja. Kumimainen lampun kiinnitys ei syö hihnoja ajan oloon.


Ominaisuudet:

+ Valtava 2500 lm turbovaloteho 20A vakioakulla. Tämä on tällä hetkellä enemmän, kuin missään muussa 18650 kokoluokan LED-otsavalaisimessa.

+ Pitkä 135 metrin kantama.

+ Erittäin miellyttävä valonsävy, pitkälle kantava, laaja ja tasainen valokuvio.

+ Ultrakirkas linssi ja appelsiinikuorimainen heijastin.

+ Nopea pääsy neljään multimoodiin, joissa jokaisessa neljä valotehoa.

+ Peräti 14 valotehoa, jotka ovat helposti löydettävissä.

+ Isokokoinen elektroninen kytkin valaisimen päässä ja magneettinen säätörulla. Käytettävissä myös sormikkailla.

+ Turbo, strobo ja SOS-erikoisvalotilat.

+ Tätä lamppua varten kustomoitu 3100 mAh akku erittäin suurella 20A purkuvirralla. 20A on huikea lukema 4xMOSFET suojatulla akulla.

+ Voidaan käyttää joustavalla pannallaan myös mm. kypärävalaisimena ja klipsillä taskuvalaisimena.

+ Erinomainen hengittävä otsapanta, jonka sisäpinta on raidoitettu silikonilla liukumattomaksi.

+ Huippuluokan laatu ja viimeistely.

+ Viiden vuoden takuu.


Tässä videossa käytettiin max. 2000 lm tehoa. Pienin 10 lm teho sopii hyvin kävelyyn säkkipimeässä – valo on todellisuudessa hieman kirkkaampi kuin tässä videossa.

 

Valottelukuva:


Mukana tulevat varusteet:

Acebeam H15 otsalamppu
Otsapanta
ARC18650H-310A akku
Irroitettava taskuklipsi
Kaksi vara o-rengasta
Takuukortti
Käyttöohje
Myyntipakkaus
Tämä otsalamppu ei sisällä sisäistä laturia. Meillä on valikoimissa Liitokala-latureita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja älykkäitä.


Tekniset tiedot:

Led: Cree XHP 70.2. Cool White.
Akku: ARC18650H-310A. 3100 mAh. 20 A purkuvirta. 4x Mosfet suojaus. Samsung kenno.
Turboteho: 2500 lumenia käytettäessä ARC18650H-310A akkua
Käyttöjännite: 3 – 4.2V
Max käyttöaika: 65 h
Max kantomatka: 135 m
Max intensiteetti: 4540 cd
Pudotuskestävyys: 1 m
Vedenpitävyys: IPX6
Mitat: 112 mm (pituus)*24 mm (pään halkaisija)*20.8mm (putken halkaisija)
Paino: 50 g ilman akkua; 98.5 g vakioakulla; 38 g otsapanta; 3.6 g taskuklipsi
Materiaali: Aircraft-Grade Aluminium Type & Premium type III hard anodized anti-abrasive finish
Lasi: kirkas, lämpökäsitelty, heijastamaton pinnoite
Heijastin: korkeakiiltoinen appelsiinikuorityyppinen syvä heijastin

Tehotilat ja toiminta-ajat:

Eco: 10 lm (65h), 20 lm (44h), 35 lm (33h), 50 lm (26h)
Low: 50 lm (26h), 90 lm (15h), 150 lm (10h), 250 lm (6h)
Medium: 250 lm (6h), 320 lm (4.7h), 500 lm (3h), 700 lm (2h)
High: 700 lm (2h), 1000 lm (3min~700 lm/110min), 1500 lm (2min~700 lm/110min), 2000 lm (1min~700 lm/110min)
Turbo: 2500 lm (30s~700 lm/110min)
Strobe: 1500 lm
SOS: 1500 lm

Takuu:

Pitkä 5 vuoden takuu takaa laadun. Jos haet kompaktia, mutta erittäin tehokasta otsalamppua esim. etsintätöihin niin tässä se on! Lampusta löytyy eri tarkoituksiin sopivat helppokäyttöiset valotilat. Pitkälle kehittynyt lämmönhallinta toimii joka tilanteessa. Huom. akun latauslaite ei tule mukana. Jos sinulla ei ole laturia niin ota se samalla.


Cree ledit pähkinänkuoressa:

Cree XM-L2: mitat 5 x 5 mm, max virta 3 A, max teho 10 W, max valovoima 1052 lm (esim. Fenix HL60 Raptor+)
Cree XP-L High Intensity: mitat 3.45 x 3.45 mm, max virta 3 A, max teho 10 W, max valovoima 1095 lm (esim. Imalent HR20)
Cree XHP 50.2: mitat 5 x 5 mm, max virta 3 A, max teho 18 W, max valovoima 2654 lm (esim. Olight H2R Nova)
Cree XHP 70.2: mitat 7 x 7 mm, max virta 4.8 A, max teho 29 W, max valovoima 4292 lm (esim. Acebeam H15)

Lisätietoja: http://www.cree.com/led-components/products/xlamp-leds

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top