Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

2-tahtimoottori

2-tahtimoottori

100.00249.00

Tehokas ja kierrosherkkä 2.5 hevosvoiman 2-tahtimoottori. Tähän voidaan kiinnittää erilaisia työkaluja kuten potkurivarsi ja puutarhatyökalut. Kun otat moottorin ja potkurivarren niin saat näiden kanssa yhtäaikaa todella kattavan puutarhatyökalusetin niinkin edullisesti kuin 50 eur ja tämän kokosetin ostajalle kaupan päälle musta hiiligrilli niin kauan kun varastoa riittää!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Vahva ja laadukas yleismoottori esimerkiksi raivaussahaan tai muihin työkaluihin. Useimmat 4-tahtiset koneet ovat huohotintyyppiä eli kuluttavat jokatapauksessa öljyä. Tällöin on ilmeisenä vaarana se, että ei huomata lisätä öljyä joka kerta kun moottori tankataan. Tämä 2-tahtimoottori ei leikkaa öljyn loppumisen takia kiinni, koska öljy laitetaan bensiinin sekaan. Mukana tulee puolen tankin vetoinen mitta-astia, jolla voit tehdä juuri oikean polttoaineseoksen. Moottori ottaa äärimmäisen herkästi kierroksia ja on tehokas. Mukana työkalut. Lataa käyttöohje.


Potkurivarsi voidaan kiinnittää helposti koneeseen. Valmistettu alumiinista. Säädettävä rikipituus ja kulma. Entistä kehittyneempi ja laadukkaampi malli isolla kavitaatiosiivellä. Tämä potkurivarsi sopii useimpiin keskipakoiskytkimellä varustettuihin pienkoneisiin. Kiinnitysreikien väli 71 mm ja kytkimen renkaan sisähalkaisija 78 mm. Mukana tulee vaijeri kaasuttimeen ja virtajohdot. Kierrettävä kaasu ja sammutusnappi. Potkurivarressa tulee mukana kaikki kuvassa moottorista alaspäin näkyvä eli kiinnitysosa moottoriin, potkuri, ohjausvarsi, kaasukahva, kiinnitysteline perälautaan, kaasuvaijeri ja virtajohdot.


Kun otat moottorin ja potkurivarren niin saat näiden kanssa yhtäaikaa todella kattavan puutarhatyökalusetin niinkin edullisesti kuin 50 eur! Työkaluvarren mukana tulee pidemmät pultit kiinnitykseen. 1.8 KW / 2.5 HP / 62 cm³ moottori on erittäin vahva!


Haluatko tästä moottorista hiljaisemman? 

Moottorin äänenvaimennin on pakostakin pieni, jotta moottori pysyy kompaktina. Pakoputkeen voidaan kuitenkin rakennella lisävaimennin. Lähtöputken ulkohalkaisija on noin 14 mm eli sisähalkaisijaltaan oleva 14.5-15 mm putki voidaan esim. hitsata tähän lähtöön. Tämä hitsattava putki voi olla esim. lyhyt 90 asteen kulma alaspäin tai takaviistoon, jossa on kierre siihen edelleen liitettävälle putkelle. Lyhyt kulmapala ei haittaa moottorin yleiskäyttöä. Voit jatkaa putken vaikka veteen asti ja tukea väliltä potkurivarteen.


Demo puutarhaletkulla vesimämpäriin.


Bensiinimoottorin edut sähköperämoottoriin verrattuna:

Kokonaispaino. Vastaavan tehoinen sähköperämoottori painaa enemmän ja tämän lisäksi tarvitaan akku. Pienikin, esim. 60Ah vapaa-ajan akku, painaa lähes 17 kiloa. Tästä syystä kevyt bensiinimoottori on ainoa todellinen vaihtoehto kauemmaksi erämaahan, missä huolto on rajoitettua.

Toimintasäde. Yhdellä litralla bensiiniä ajat lähes jopa viisi tuntia vauhdista riippuen. Samassa ajassa sähkömoottorin akku alkaa olla tyhjä eikä akkua pitäisi purkaakaan kuin puolilleen, jotta saadaan mahdollisimman pitkä käyttöikä. Akkua varten tarvitaan hyvä kolmivaiheinen laturi, joka täyttää akun lähelle erittelyn mukaista kapasiteettiaan.

Hyötysuhde. Alennusvaihteisto ja suuri kolmilapainen alumiinipotkuri kunnon lapakulmilla tuottavat lyömättömän hyötysuhteen.

Alumiininen potkuri. Paljon kestävämpi kuin sähkömoottorien muovipotkuri. Muovipotkurit käytännössä pikemminkin keräävät ruohoa kuin leikkaavat sitä. Älä silti luota potkurin leikkaavan kaikkea ruohoa vaan puhdista potkuri jos siihen on tarttunut paljon ruohoa.

Ajo matalassa. Säädettävä rikin pituus on harvinainen ominaisuus tavallisissa perämoottoreissa. Voit nostaa potkurin matala-ajoa varten juuri veneen pohjan alapuolelle.

Yhteiskäyttö. Voit liittää pienen bensiinimoottorin erilaisiin puutarhatyökaluihin. Moottorin vaihtamiseen työkalusta toiseen ei mene kuin noin 15 minuuttia. Tämä 2-tahtimoottori on yleisen standardin mukainen voiman ulosotto liitokseltaan.


Tekniset tiedot, moottori:

Moottori: yksisylinterinen, 2-tahtinen, ilmajäähdytteinen
Paino: 4.5 kg
Sylinteritilavuus: 62 cm³
Sylinterin halkaisija: 47,5 mm
Teho: 1.8 kW / 2,5 hp / 6500 rpm
Maksimi kierrosnopeus: 8000 rpm
Polttoaineen syöttöjärjestelmä: kaasutin
Polttoainesäiliön tilavuus: integroitu 1.1 litran säiliö
Käynnistys: manuaalinen
Sytytysjärjestelmä: CDI
Polttoaine: lyijytön bensiini, sekoitussuhde bensiini:öljy 25:1
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla: noin 100 dB(A)

Tekniset tiedot, potkurivarsi:

Paino: 5.3 kg
Pituus: 102.5 cm
Potkuri: 3-lapainen, alumiinia

Tekniset tiedot, puutarhatyökalut:

Katso lisätiedot täältä.


Potkurivarren vaihdelaatikkoöljy on lisätty valmiiksi tehtaalla.

Tästä huolimatta täytä perän vaihdelaatikko öljyllä ennen käyttöön ottamista. Vaihdelaatikon öljyä on lisättävä aina 40 tunnin käytön jälkeen. Käytä samaa öljyä kuin moottorissa tai vaihdelaatikkoöljyä. Lisää öljyä kunnes vaihdelaatikko on täynnä. Sinne mahtuu noin desilitra. Tämä sama toimenpide on tuttu useimmissa markkinoilla olevissa perämoottoreissa. Liian vähäisen öljymäärän aiheuttamat ongelmat eivät kuulu takuun piiriin.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
2-tahtimoottori

moottori + potkurivarsi + puutarhatyökalut, moottori + potkurivarsi, potkurivarsi

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top