Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

2-tahtimoottori
Ale!

2-tahtimoottori

69.00199.00

Tehokas ja kierrosherkkä 2.5 hevosvoiman 2-tahtimoottori. Tähän voidaan kiinnittää erilaisia työkaluja kuten potkurivarsi ja puutarhatyökalut. Kun otat moottorin ja potkurivarren niin saat näiden kanssa yhtäaikaa puutarhatyökalusetin kaupan päälle! Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää! Huom. käytä moottoria 10 tuntia puoliteholla eli sisäänaja ennen täyttä rasitusta. Älä aja ”koko tontin” risukkoa kerralla kun lämpöä on 30 astetta. Älä aja täysillä 3 km pitkän järven yli helteellä. Anna moottorin jäähtyä välillä. Emme vaihda kiinnileikanneita moottoreita uuteen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Vahva ja laadukas yleismoottori esimerkiksi raivaussahaan tai muihin työkaluihin!

Valitsimme moottorin huolellisesti ja sen piti olla laadukas. Tämä on! Ja iskutilavuus on peräti 62 cm³! Mukana työkalut. Lataa käyttöohje. Huom. käytä moottoria 10 tuntia puoliteholla eli sisäänaja ennen täyttä rasitusta.

Miksi kaksitahtinen? Meillä oli aikoinaan myynnissä pientä nelitahtimoottoria. Halusimme nyt paremman ja kenttäkelpoisemman. Yhteistä pienille nelitahtikoneille on:

  • Pieni nelitahtikone on yhtä äänekäs kuin tämä kaksitahtikone. Pakoputki on lyhyt johtuen siitä syystä, että nämä koneet ovat yleiskäyttöön tarkoitettuja ja niitä käytetään voimanlähteinä esim. raivaussahoissa. Tällöin pakoputki ei voi olla iso.
  • Pieni nelitahtikone syö öljyä. Useimmat pienet 4-tahtiset koneet ovat huohotintyyppiä eli kuluttavat joka tapauksessa öljyä. Tällöin on ilmeisenä vaarana se, että ei huomata lisätä öljyä joka kerta kun moottori tankataan. Jos et muista lisätä öljyä tankkaamisen yhteydessä niin kone leikkaa kiinni ja korjaaminen on käytännössä kannattamatonta. Kaksitahtikone ei leikkaa kiinni öljyn loppumisen takia, koska öljy on mukana polttoaineseoksessa. Moottori yksinkertaisesti vain sammuu bensan loppumiseen! Tankkaa, nykäise käyntiin ja jatka matkaa! Mukana tulee puolen tankin vetoinen mitta-astia, jolla voit tehdä juuri oikean polttoaineseoksen. Öljyä laitetaan mitätön määrä, sekoitussuhde 25:1.
  • Pieni nelitahtikone ei ole niin tehokas. Kaksitahtinen antaa enemmän tehoa ja kierroksia. Siis painoonsa nähden enemmän! Tästä syystä mm. moottorisahat ovat kaksitahtisia.

Kaupan päälle puutarhatyökalut!

Kun otat moottorin ja potkurivarren niin saat näiden kanssa yhtäaikaa todella kattavan puutarhatyökalusetin kaupan päälle! Työkaluvarren mukana tulee pidemmät pultit kiinnitykseen. Tämä setti on erittäin monipuolinen ja saat laadukkaasta moottorista kaiken irti ja pihankin kuntoon!

Tämä todella kattava ja monipuolinen setti sisältää monipuoliset puutarhatyökalut polkuhintaan! Erinomainen työkalusetti kaikenlaisiin puutarhatöihin. Kiinnitä ensin pikakiinnitystyövarsi moottoriin neljällä pultilla, kiinnitä sähköjohdot moottoriin ja kaasuvaijeri. Sähköjohtojen kiinnittämiseen saatat tarvita erilaisen liittimen tai liittimet joten ota tämä huomioon. Yksinkertainen liitos musta ja punainen johto. Meillä ei ole liittimiä eli hanki ne kaupasta. Jos tämä on hankalaa niin jätä ammattilaisen tehtäväksi tai älä tilaa settiä! Setin mukana tulevat valjaat, joissa kone roikkuu tasapainoisesti.

Setin leikkurilla voit niittää heinää, pajuja ja jopa veden alla olevaa kortetta, kunhan pidät osat hyvin öljyttyinä ja kuivatat osat hyvin käytön jälkeen.


Perämoottori järvelle, lammelle, erämaahan!

Vain 9.8 kg painava perämoottori! Teho 1.8 kW / 2,5 hp. Iskutilavuus 62 cm³.

Kevyt kantaa erämaahankin ja viedä kotiin. 2.5 hp tehoisena liikuttaa venettä oikein mukavasti. Tavallinen soutuvene liikkuu noin 12-15 km/h ja kevyt kumivene vieläkin kovempaa. Kiinnitä moottori tähän poikkeuksellisen laadukkaaseen potkurivarteen ja kaikki valmista!

Potkurivarsi on valmistettu alumiinista. Säädettävä rikipituus ja kulma, joten saat ajettua myös matalassa vedessä. Entistä kehittyneempi ja laadukkaampi malli isolla kavitaatiosiivellä. Tämä potkurivarsi sopii useimpiin keskipakoiskytkimellä varustettuihin pienkoneisiin. Kiinnitysreikien väli 71 mm ja kytkimen renkaan sisähalkaisija 78 mm. Mukana tulee vaijeri kaasuttimeen ja virtajohdot. Kierrettävä kaasu ja sammutusnappi. Potkurivarressa tulee mukana kaikki kuvassa moottorista alaspäin näkyvä eli kiinnitysosa moottoriin, potkuri, ohjausvarsi, kaasukahva, kiinnitysteline perälautaan, kaasuvaijeri ja virtajohdot.


Kopukka 400. Perämoottorissa pakokaasu jatkettu teräsletkulla veteen.


Haluatko tästä moottorista hiljaisemman? 

Moottorin äänenvaimennin on pakostakin pieni, jotta moottori pysyy kompaktina erilaisissa käyttötarkoituksissa. Pienet nelitahtikoneet, joiden pakoputki on samanlainen, ovat aivan vastaavia äänen suhteen. Pakoputkeen voidaan kuitenkin rakennella lisävaimennin. Jatka pakoputki veteen esim. potkurin taakse ja kiinnitä se parista kohtaa potkurivarteen. Pakoputki voi olla kokonaan tai osittain joustavaa metalliletkua tai sopivasti muotoiltu jäykkä putki. Tähän on kaksi tapaa:

Jätä moottorin oma pieni vaimennin paikoilleen ja jatka siitä.

Lähtöputken ulkohalkaisija on noin 14 mm eli sisähalkaisijaltaan oleva 14.5-15 mm putki voidaan esim. hitsata tähän lähtöön. Tämä hitsattava putki voi olla esim. lyhyt 90 asteen kulma alaspäin tai takaviistoon, jossa on kierre siihen edelleen liitettävälle putkelle. Lyhyt kulmapala ei haittaa moottorin yleiskäyttöä.

 

Irrota moottorin oma pieni vaimennin ja tee sopiva putkenlähtö tilalle.

Kuvassa näkyy pakoputken lähtö, oikealla siihen tuleva tiiviste ja edessä vakiovarusteena oleva vaimennin.


Demo puutarhaletkulla vesimämpäriin.


Bensiinimoottorin edut sähköperämoottoriin verrattuna:

Kokonaispaino. Vastaavan tehoinen sähköperämoottori painaa enemmän ja tämän lisäksi tarvitaan akku. Pienikin, esim. 60Ah vapaa-ajan akku, painaa lähes 17 kiloa. Tästä syystä kevyt bensiinimoottori on ainoa todellinen vaihtoehto kauemmaksi erämaahan, missä huolto on rajoitettua.

Toimintasäde. Yhdellä litralla bensiiniä ajat lähes jopa viisi tuntia vauhdista riippuen. Samassa ajassa sähkömoottorin akku alkaa olla tyhjä eikä akkua pitäisi purkaakaan kuin puolilleen, jotta saadaan mahdollisimman pitkä käyttöikä. Akkua varten tarvitaan hyvä kolmivaiheinen laturi, joka täyttää akun lähelle erittelyn mukaista kapasiteettiaan.

Hyötysuhde. Alennusvaihteisto ja suuri kolmilapainen alumiinipotkuri kunnon lapakulmilla tuottavat lyömättömän hyötysuhteen.

Alumiininen potkuri. Paljon kestävämpi kuin sähkömoottorien muovipotkuri. Muovipotkurit käytännössä pikemminkin keräävät ruohoa kuin leikkaavat sitä. Älä silti luota potkurin leikkaavan kaikkea ruohoa vaan puhdista potkuri jos siihen on tarttunut paljon ruohoa.

Ajo matalassa. Säädettävä rikin pituus on harvinainen ominaisuus tavallisissa perämoottoreissa. Voit nostaa potkurin matala-ajoa varten juuri veneen pohjan alapuolelle.

Yhteiskäyttö. Voit liittää pienen bensiinimoottorin erilaisiin puutarhatyökaluihin. Moottorin vaihtamiseen työkalusta toiseen ei mene kuin noin 15 minuuttia. Tämä 2-tahtimoottori on yleisen standardin mukainen voiman ulosotto liitokseltaan.


Tekniset tiedot, moottori:

Moottori: yksisylinterinen, 2-tahtinen, ilmajäähdytteinen
Paino: 4.5 kg
Sylinteritilavuus: 62 cm³
Sylinterin halkaisija: 47,5 mm
Teho: 1.8 kW / 2,5 hp / 6500 rpm
Maksimi kierrosnopeus: 8000 rpm
Polttoaineen syöttöjärjestelmä: kaasutin
Polttoainesäiliön tilavuus: integroitu 1.1 litran säiliö
Käynnistys: manuaalinen
Sytytysjärjestelmä: CDI
Polttoaine: lyijytön bensiini, sekoitussuhde bensiini:öljy 25:1
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla: noin 100 dB(A)

Tekniset tiedot, potkurivarsi:

Paino: 5.3 kg
Pituus: 102.5 cm
Potkuri: 3-lapainen, alumiinia

Tekniset tiedot, puutarhatyökalut:

Katso lisätiedot täältä.


Potkurivarren vaihdelaatikkoöljy on lisätty valmiiksi tehtaalla.

Tästä huolimatta täytä perän vaihdelaatikko öljyllä ennen käyttöön ottamista. Vaihdelaatikon öljyä on lisättävä aina 40 tunnin käytön jälkeen. Käytä samaa öljyä kuin moottorissa tai vaihdelaatikkoöljyä. Lisää öljyä kunnes vaihdelaatikko on täynnä. Sinne mahtuu noin desilitra. Tämä sama toimenpide on tuttu useimmissa markkinoilla olevissa perämoottoreissa. Liian vähäisen öljymäärän aiheuttamat ongelmat eivät kuulu takuun piiriin.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
2-tahtimoottori

moottori + potkurivarsi + puutarhatyökalut, moottori + potkurivarsi, potkurivarsi

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top