Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kumiveneet

Suunniteltu ja testattu Rovaniemellä! Pakattava, kannettava vene, joka varastoituu omaan laukkunsa, asentuu käyttökuntoon vartissa ja on suunniteltu seikkailuja ajatellen. Uusi kuudennen sukupolven mallisto.

Uusi pitkälle kehitetty runko. Veneen keula on korkea, entistä leveämpi, pidempi ja kantavampi. Olemme jatkaneet venettä 30 cm eli 4m pitkä vene on nyt 4.3m. Tämä tuo lisätilaa ja tavallaan jatkaa keulaa. Pohjan loiva V-muoto antaa veneelle erinomaisen käsiteltävyyden ja jäykkyyden kovassakin ajossa, mutta ei tee kompromisseja matalassa. Vene käyttäytyy pehmeästi ja johdonmukaisesti vaikka se menisi poikittain koskessa olevan kiven päältä. Airdeck-lattia on kiinteä osa veneen rakennetta, mikä parantaa jäykkyyttä ja estää mm. hiekan kerääntymisen lattian väliin ja saumoihin. Lattian pohjaan on liimattu musta 1.5mm kangas ja päälle 0.7mm, mikä vahvistaa lattiaa kulumiselta ja parantaa pitoa. Lattia menee perälaudan alitse, suojaa ilmatyynyn lailla perälaudan alareunaa iskuilta ja muodostaa kavitaatiosiivet samalla lisäten perän kelluttavuutta. Ponttoonien alapinta 1.5mm ja yläpinta 0.9mm.

Rakenteesta johtuen veneen sisätila on syvempi, korkealaitaisempi ja antaa enemmän tilaa varusteille. Vene on vakaa, mutta samalla entistä ketterämpi. Erittäin suuntavakaa niin soutamalla kuin moottoriajossa. Kopukka on airoilla ketterämpi erityisesti kuormattuna kuin kanootti melomalla. Nopeat linjanvaihdot koskessa ovat mahdollisia. Moottoriajossa voit jäädä paikoilleen virtaan suunnittelemaan sopivaa nousureittiä. Koskennousussa ja muulloinkin tehokkaalla moottorilla ajettaessa kuormaa kannattaa pitää sopivasti myös veneen keulassa. Kopukka ei ole erityisen tuuliherkkä varsinkaan kuormattuna ja on hyvin hallittavissa airoilla.

Näytetään tulokset 1–16 / 19Näytetään tulokset 1–16 / 19

Top