Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

LED-lisävalopaneelit

Suomen lisävaloja säätelevään lakiin saatiin 28.8.2017 järkevä muutos, joka sallii myös parittoman määrän lisävaloja autoon. Esimerkiksi yksittäinen paneeli tai kolme valaisinta, kunhan kokonaisreferenssi ei ylitä 100. Katso lisätietoja Trafin sivuilta.

LED-lisävalopaneelit edustavat uusinta uutta ja syttyvät heti täyteen kirkkauteensa. 10W ledeillä toteutetut lisävalot pysyvät yleensä verraten hyvin sulana talven haasteellisissa olosuhteissa.

Paneelit voidaan jakaa kahteen ryhmään: Edulliset LED-valopaneelit ja työvalopaneelit on yleensä varustettu pyöreillä heijastimilla, jotka ohjaavat suurimman osan valosta haluttuun suuntaan. Valokuvio on suhteellisen pyöreä ja hajavaloa syntyy väistämättä.

Uudemmissa pitkän kantaman LED-valopaneeleissa ledit on suunnattu kohti takaosan heijastinta eli kaikki ledistä lähtevä valo heijastuu heijastimen kautta. Optimaalisella heijastimen muotoilulla ja ledien sijoituksella valokuvio saadaan mahdollisimman tarkaksi ja hajavalo pysyy hyvin kurissa.

Markkinoilla on valitettavasti yrittäjiä ja lisävaloja, joissa ei ole aitoja sertifikaatteja eli ne eivät ole oikeasti tieliikennehyväksyttyjä. Meillä kaikissa lisävaloissa on aidot hyväksynnät ja ne on verifioitu myös Trafilla.

Tämän luokan valot: LED-lisävalopaneelit, ovat hyväksyttyjä tieliikennekäyttöön.

Showing all 3 resultsShowing all 3 results

Filter by price

Cart

Top