Asiakaspalvelu: 0407284667

Welter 3-12X56 WA

429.00

Welter tarjoaa alemmassa hintaluokassa yllättävän hyvän kuvanlaadun. Kuvassa ei ole tunnelia käytännöllisesti katsoen ollenkaan. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Welter tarjoaa alemmassa hintaluokassa yllättävän hyvän kuvanlaadun. Kuvassa ei ole tunnelia käytännöllisesti katsoen ollenkaan. Jykevästi tehty kiikari. Pitkä takuu. Valopiste hyvin himmennettävissä hämäräkäyttöön.

Tietoja:

Punainen valopiste 4A ristikon keskellä
Täysin multi-päällystetty optiikka
Yksiosainen 30 mm runko koneistettu 6061-T6 alumiinista
¼ M.O.A matalaprofiiliset säätönupit
Vesitiivis
Iskunkestävä
Laaja näkökenttä


Tekniset tiedot:

Suurennus: 3-12x
Objektiivin halkaisija: 56mm
Runko: 30mm
Valaistu: Kyllä
Vedenpitävä: Kyllä
Kosteuden kestävä: Kyllä
Iskunkestävä: Kyllä
Säätö: 1/4 MOA
Ristikko: Valaistu L4A
Näkökenttä: 14.2-3.6m / 100m
Silmänetäisyys: 90mm
Paino: 631g
Takuu optiikalle: 30 vuotta
Takuu elektroniikalle: 5 vuotta
Mukana: Akku CR2032, linssinsuojat, puhdistusliina

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top