Asiakaspalvelu: 0407284667

Walther LG1250 Dominator FT 5.5 mm 40J

590.00

Walther LG1250 Dominator FT 5.5 mm on tehokas ja hyvin varustettu ilmakivääri. Toimitusaika noin 2-3 viikkoa tilauksesta.

Kuvaus

The Walther 1250 Dominator implements the proven engineering of the successful Walther LG300 Dominator in a compressed air repeating system with
8-shot rotary clip. The loading bolt action feeds the pellet directly into the barrel resulting in precise long distance shooting with minimal velocity reduction. The 300 bar air cylinder allows a high shooting capacity. The fibre glass reinforced stock with two sided Monte Carlo cheek piece is equally suited for right and left handed shooters. Pistol grip and forearm knobs grant a tight grip for the shooter in every firing position.

Toimitamme lupavapaita ilma-aseita yli 18-vuotiaille, joten lähetä kuva henkilöllisyystodistuksesta: myynti@kivelaoutdoor.com


Technical Data:

System Compressed air 300 and 200 bar
Caliber 5.5 mm (.22) pellet
Cylinder Steel cylinder with pressure gauge
Capacity 8-shot rotary clip, 100 shots / cylinder
Maximum energy 40 Joules
Velocity Vo 290 m/s
Safety automatic
Stock Fibre glass reinforced plastic
Trigger weight (g) 1200
Barrel length (mm) 600
Dimensions (L/H/W mm) 1158/210/70 (incl. bolt-handle, without scope)
Weight (g) 5600
Packaging Plastic case

Painesäiliön täyttämiseen tarvittava pumppu ei sisälly hintaan. Aseen mukana ei tule kuvan kiikaria, jalkoja, bibodia, bibodin kiinnikettä.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top