Asiakaspalvelu: 0407284667

Vortex Viper PST 6-24X50 EBR-1 MRAD SFP

989.00

Huom. tämä malli on loppu ja ilmoitamme kun saamme selville milloin uusi malli tulee saataville. Vortex on esitellyt mallin PST GEN II 5-25X50, joka tulee olemaan kalliimpi eikä saatavuudesta ole vielä tietoja. Voit harkita myös Athlon Argos BTR Tactical 6-24×50 mallia.

Varasto loppu

(Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vortex Viper PST 6-24X50 on ollut hyvin suosittu kiikaritähtäin pitkän matkan ampujien keskuudessa. Alle tonnin hintaluokassa se tarjoaa MRAD säädöt ja toisen kuvatason EBR-1 ristikon (SFP). Yhdestä kappaleesta koneistettu 30 mm runko.

OPTICAL FEATURES
XD™ Lens Elements Extra-low dispersion (XD) glass increases resolution and color fidelity, resulting in crisp, sharp images.
XR™ Fully Multi-Coated Proprietary coatings increase light transmission with multiple anti-reflective coatings on all air-to-glass surfaces.
First Focal Plane Reticle Scale of reticle remains in proportion to the zoomed image. Constant subtensions allow accurate holdover and ranging at all magnifications.
Glass-etched Reticle Protected between two layers of glass for optimum durability and reliability.
Illuminated Reticle Provides precise aiming under low-light conditions.
CONSTRUCTION FEATURES
Tube Size 30 mm diameter.
Single-Piece Tube Maximizes alignment for improved accuracy and optimum visual performance, as well as ensures strength and waterproofness.
Aircraft-Grade Aluminum Constructed from a solid block of aircraft-grade aluminum for strength and rigidity.
Waterproof O-ring seals prevent moisture, dust and debris from penetrating the riflescope for reliable performance in all environments.
Fogproof Argon gas purging prevents internal fogging over a wide range of temperatures.
Shockproof Rugged construction withstands recoil and impact.
Hard Anodized Finish Highly durable low-glare matte finish helps camouflage the shooter’s position.
ArmorTek Ultra-hard, scratch-resistant coating protects exterior lenses from scratches, oil and dirt.
Tactical-Style Turrets Exposed turrets provide fast, accurate and easily read elevation and windage adjustments.
Side Focus Adjustment located on riflescope’s left side and is easily accessible from shooting position. Provides optimal image focus and parallax removal.
INTERNAL MECHANISM DESIGN FEATURES
CRS Zero Stop Customizable Rotational Stop (CRS) aids in return to zero after dialing temporary elevation correction.
Precision-Force Spring System Uses premium components in the erector-spring system to ensure maximum repeatability and ease of adjustment.
Precision-Glide Erector System Uses premium components in the zoom lens mechanism to ensure smooth magnification changes under the harshest conditions.
CONVENIENCE FEATURES
MAG-View Fiber Optic Provides a highly visible reference point for the magnification setting.
Radius Bar Fiber optic turret rotation indicator provides a highly visible and tactile point of reference for turret rotations. US Patent 7,937,879
Fast Focus Eyepiece Allows quick and easy reticle focusing.


Tekniset tiedot:

Suurennos: 6-24 x
Objektiivi: 50 mm
Silmänetäisyys: 102 mm
Näkökenttä:  5.9-1.7 m/100m
Runkoputki: 30 mm
Ristikko: valaistu SFP EBR-1 MRAD
Ristikon säätö: tactical, CRS Zero Stop
Click: .1 mrad
Siirto per kierros: 5 mrad
Maksimisäätö: 19 MRAD
Parallax Setting 50 yards to Infinity
Pituus: 394 mm
Paino: 652 g
Elinkäinen takuu

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top