Asiakaspalvelu: 0407284667

Vortex RT45 Offset Montage

89.00

Mahdollisuus yhdistää punapistetähtäin kiikarin kanssa on tullut yhä suositummaksi myös metsästäjien keskuudessa. Yhdistelmä mahdollistaa ampumisen nopeisiin lähitilanteisiin ja kauemmaksi vähemmän kiireellisiin tilanteisiin. Adapteri kiinnittyy picatinnykiskoon ja asentaa punapisteen 45 asteen kulmaan, jolloin voit asetta kallistamalla ampua lähietäisyyksille. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Mahdollisuus yhdistää punapistetähtäin kiikarin kanssa on tullut yhä suositummaksi myös metsästäjien keskuudessa. Yhdistelmä mahdollistaa ampumisen nopeisiin lähitilanteisiin ja kauemmaksi vähemmän kiireellisiin tilanteisiin. Voit vapaammin valita optimaalisen kiikaritähtäimen, jonka lähitoimintakyky voi olla rajallisempi ja suurennosalue alkaa ylempää. Yhdistelmä myös eliminoi kahden eri kiikaritähtäimen käytön ja vaihtamisen pikajaloilla.

Adapteri kiinnittyy picatinnykiskoon ja asentaa punapisteen 45 asteen kulmaan, jolloin voit asetta kallistamalla ampua lähietäisyyksille ja nopeisiin tilanteisiin. Jalkaan sopivat esimerkiksi Vortex Razor HD tai Delta Minidot 24 ja 26 HD holotähtäin. Sopii vasen- ja oikeakätisille.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top