Asiakaspalvelu: 0407284667

Vortex RT45 Offset Montage

89.00

Mahdollisuus yhdistää punapistetähtäin kiikarin kanssa on tullut yhä suositummaksi myös metsästäjien keskuudessa. Yhdistelmä mahdollistaa ampumisen nopeisiin lähitilanteisiin ja kauemmaksi vähemmän kiireellisiin tilanteisiin. Adapteri kiinnittyy picatinnykiskoon ja asentaa punapisteen 45 asteen kulmaan, jolloin voit asetta kallistamalla ampua lähietäisyyksille. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Mahdollisuus yhdistää punapistetähtäin kiikarin kanssa on tullut yhä suositummaksi myös metsästäjien keskuudessa. Yhdistelmä mahdollistaa ampumisen nopeisiin lähitilanteisiin ja kauemmaksi vähemmän kiireellisiin tilanteisiin. Voit vapaammin valita optimaalisen kiikaritähtäimen, jonka lähitoimintakyky voi olla rajallisempi ja suurennosalue alkaa ylempää. Yhdistelmä myös eliminoi kahden eri kiikaritähtäimen käytön ja vaihtamisen pikajaloilla.

Adapteri kiinnittyy picatinnykiskoon ja asentaa punapisteen 45 asteen kulmaan, jolloin voit asetta kallistamalla ampua lähietäisyyksille ja nopeisiin tilanteisiin. Jalkaan sopivat esimerkiksi Vortex Razor HD tai Delta Minidot 24 ja 26 HD holotähtäin. Sopii vasen- ja oikeakätisille.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top