Asiakaspalvelu: 0407284667

Vortex Diamondback HP 3-12X42 V-Plex

499.00

Diamondback HP kiikaritähtäimissä kirkas kuva ja yksiosainen tuuman runkoputki. Tämä malli sopii hyvin yleiskäyttöön. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

The Diamondback® HP (High Performance) riflescope offers a full-on array of features that discerning hunters are sure to appreciate. Optically, these scopes hit the proverbial mark. XD extra-low dispersion glass increases resolution and color fidelity while XR fully multi-coated lenses maximize every minute of shooting light. The side focus/parallax adjustment is easily accessible while keeping a trim profile and allowing optimal mounting height. And, with a 4x zoom range, the Diamondback® HP offers highly versatile magnification.
OPTICAL FEATURES
XD™ Lens Elements Extra-low dispersion (XD) glass increases resolution and color fidelity, resulting in crisp, sharp images.
XR™ Fully Multi-Coated Proprietary coatings increase light transmission with multiple anti-reflective coatings on all air-to-glass surfaces.
Second Focal Plane Reticle Scale of reticle maintains the same ideally-sized appearance. Listed reticle subtensions used for estimating range, holdover and wind drift correction are accurate at the highest magnification.
CONSTRUCTION FEATURES
Tube Size 1-inch diameter.
Single-Piece Tube Maximizes alignment for improved accuracy and optimum visual performance, as well as ensures strength and waterproofness.
Aircraft-Grade Aluminum Constructed from a solid block of aircraft-grade aluminum for strength and rigidity.
Waterproof O-ring seals prevent moisture, dust and debris from penetrating the riflescope for reliable performance in all environments.
Fogproof Argon gas purging prevents internal fogging over a wide range of temperatures.
Shockproof Rugged construction withstands recoil and impact.
Hard Anodized Finish Highly durable low-glare matte finish helps camouflage the shooter’s position.
Precision-Glide Erector System Uses premium components in the zoom lens mechanism to ensure smooth magnification changes under the harshest conditions.
Capped Reset Turrets Allow re-indexing of the turret to zero after sighting in the riflescope. Caps provide external protection for turret.
Side Focus Adjustment located on riflescope’s left side and is easily accessible from shooting position. Provides optimal image focus and parallax removal.
INTERNAL MECHANISM DESIGN FEATURES
Precision-Glide Erector System Uses premium components in the zoom lens mechanism to ensure smooth magnification changes under the harshest conditions.
CONVENIENCE FEATURES
Fast Focus Eyepiece Allows quick and easy reticle focusing.


Tekniset tiedot:

Suurennos: 3-12 x
Objektiivi: 42 mm
Silmänetäisyys: 102 mm
Näkökenttä:  8.8-2.5 m/100m
Runkoputki: 1 tuuma
Ristikko: V-Plex
Ristikon säätö: 1/4 MOA
Siirto per kierros: 15 MOA
Maksimisäätö: 90 MOA
Parallaksi: 50 m > ääretön
Pituus: 317 mm
Paino: 510 g
30 vuoden takuu

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top