Asiakaspalvelu: 0407284667

Vortex Defender linssinsuoja

28.0048.00

Vortex Defender on ehkä markkinoiden paras linssinsuoja. Tämä on lähes tuhoutumaton. Elinikäinen takuu. Teräksinen sarana. Erittäin vahvat saranamuovit. Läppä taittuu rungon suuntaiseksi tai pystyyn. Joustava kumirunko on valettu kiinni muovirunkoon. Suojus venyy ja asettuu hyvin napakasti objektiiviin. Made in USA. Toimitusaika 1-2 työpäivää.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Vortex Defender on ehkä markkinoiden paras linssinsuoja. Tämä on lähes tuhoutumaton. Elinikäinen takuu. Teräksinen sarana. Erittäin vahvat saranamuovit. Läppä taittuu rungon suuntaiseksi tai pystyyn. Joustava kumirunko on valettu kiinni muovirunkoon. Suojus venyy ja asettuu hyvin napakasti objektiiviin. Made in USA.

E-10 okulaaripään linssinsuojan sisäpuolelle on mahdollista tulostaa ballistiikkataulukko.

Esittelyt:

Vortex antaa näille elinikäisen takuun: http://www.vortexoptics.com/content/vip_warranty

VIP on erittäin tärkeä lupaus asiakkaillemme. Korjaamme tai vaihdamme Vortex-tuotteen, jos se vahingoittuu tai on viallinen – veloituksetta. Jos emme voi korjata tuotetta, vaihdamme sen tuotteeseen, joka on yhtä hyvä tai parempi. Ei ole väliä miten vahinko tapahtui, kenen vika se oli tai mistä ostit tuotteen. Takuu siirtyy tuotteen mukana. Tuotekortteja ei tarvitse täyttää. VIP-takuu ei kata tappiota, varkauksia, tahallisia vahinkoja tai kosmeettisia vaurioita, jotka eivät haittaa tuotteen suorituskykyä. Vahingon sattuessa ole yhteydessä suoraan Vortexiin.

Lisätiedot

Vortex Defender

24, 32, 40, 44, 50, 56, E-10

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top