Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Virtapankki 12000mAh

69.00 39.00

Aurinko paistaa ja akku latautuu! Aurinkokennolla ja lujalla rakenteella varustettu virtapankki on sopiva todellisiin erämaaolosuhteisiin. Nyt erä tarjoushintaan!

Varastossa

Kuvaus

Karun tehokas kannettava varavirtalähde (virtapankki, powerbank) jopa kahden puhelimen tai muun laitteen yhtäaikaiseen lataukseen. Aurinkokennolla ja lujalla rakenteella varustettuna erinomaisen sopiva todellisiin erämaaolosuhteisiin. Lataa varavirtalähde ennen matkaa täyteen kotona tai autossa tavallisella kännykkä- tai tablettilaturilla. Kun olet erämaassa niin varavirtalähde lataa itseään automaattisesti pilviselläkin säällä. Kulkiessa se voidaan laittaa roikkumaan repusta mukana seuraavan kiinnityshakasen avulla ja leirissä puun oksalle tai sopivaan valoisaan paikkaan. Roiskevesitiivis, iskuja ja pölyä kestävä. Laadukas, tehokas aurinkokenno kestää hyvin naarmuuntumista ja sormenjälkiä. Akun varaustila ilmaistaan neliportaisella merkkivalojonolla. Virtapankissa on lisäksi LED valopaneeli, joka tuo valoa pimeneviin iltoihin teltassa, kämpässä ja repun kaivamisessa. Laadukkaalla laitteella on 12 kuukauden takuu ostopäivästä lukien koskien valmistus- ja materiaalivirheitä. Katso Suoherran testit.


Tämä virtapankki painaa 276 g. Markkinoilla on puolet keveämpiäkin virtapankkeja, joiden kapasiteetiksi on ilmoitettu esimerkiksi 20000 mAh. Tämä yhtälö ei pidä paikkaansa eli kyseessä on hatusta vedetty katteeton lupaus. Kun käytetään nykyaikaisia litium-polymeeri kennostoja niin virtapankista saadaan toki kevyt tehoonsa nähden. 10-12000 mAh ja noin 250 g on hyvä ohje todellisiin lukemiin. Li-po kennot näyttävät tältä (kuva eri virtapankista). Kun virtapankin kapasiteettia halutaan kasvattaa on kennojen määrää lisättävä. Meidän virtapankkien Li-Po kennot ovat parasta laatua.


Toinen asia missä säästetään ovat heikkolaatuiset aurinkokennot. Tässä virtapankissa on laadukas aurinkokenno ja se alkaa lataamaan akustoa jo erittäin vähäisessäkin valossa. Teho tietenkin lisääntyy kun valon määrä lisääntyy. Virtapankin aurinkokennon teho on maksimissaan noin: 5V/1.25W = 250 mAh. Aurinkokennon avulla 12000 mAh pankki latautuu täyteen noin 48 tunnissa (laskennallinen arvo). Ison 4000 mAh kännykän akun lataaminen vie laskennallisesti 16 tuntia aurinkokennon avulla. Jos kännykän toimintojen vaatima virta on 250 mAh niin aurinkokennon avulla virta ei lopu koskaan kunhan valoa on riittävästi (laskennallinen arvo). Esim. UMI Plus E kännykän akku on 4000 mAh, jolla saa 4G puheaikaa 48 tuntia (valmistajan ilmoittama). Näin ollen kun lataat puhelinta aurinkokennon avulla tunnin, saat kolme tuntia puheaikaa (laskennallinen arvo).

”Kyllä tuo hyvä kampe on. 18 päivän reissu yhellä kotilatauksella ja loput paneelilla. Toki vain älypuhelimen lataamista päivittäin. Pittää ostaa velipojalle lahjaksi tommonen…” Jari


Tekniset tiedot:

Kapasiteetti 12000 mAh (tarkennettu, aiemmin ilmoitettu 10000 mAh)
Sisääntulo: Micro-USB 5V/2A
Ulostulot 2 kpl USB: Out2 = 5V/2.1A ja Out1 =5V/1A
Nelinkertainen suojaus: ylilataus, ylipurku, ylijännite, oikosulku.
Tehokas aurinkokenno: 5V/1.25W = 250 mAh, mitat: 145 x 65 mm.
Ripustushaka
Micro-USB latausjohto
4W LED-valopaneeli: jatkuva valo, vilkku
LED-varausvalot: 25 / 50 / 75 / 100 %. Varausvalot vilkkuvat kun virtapankki latautuu aurinkokennon avulla.
Jopa 500 kertaa uudelleen ladattavissa.
Latausaika: noin 7 tuntia, tyhjästä täyteen laturilla. Noin 48 tuntia aurinkokennolla (laskennallinen arvo).
Käyttölämpötila-alue: -40℃ – 60℃
Tehokkaat ja muistivapaat litium-polymeerikennot.
Ulkomitat: 16 x 7.9 x 1.7 cm
Paino: 276 g
Takuu: 12 kk
CE, FC, RoHs hyväksynnät.


Lataaminen:

Lataa virtapankki täyteen esim. 2A tablettilaturilla (tai 2.1A). Maksimi sisääntulo on 5V/2A. Kun kaikki neljä merkkivaloa palavat niin akku on täynnä. Latausaika on noin 7 tuntia tyhjästä akusta. Älä pidä laitetta kiinni laturissa kun annat virtaa mobiililaitteeseen, mutta laite voi latautua aurinkokennon avulla kun annat virtaa mobiililaitteeseen. Virtapankin aurinkokennon teho on maksimissaan noin: 5V/1.25W = 250 mAh. Aurinkokennon avulla 12000 mAh pankki latautuu täyteen noin 48 tunnissa (laskennallinen arvo). Ison 4000 mAh kännykän akun lataaminen vie laskennallisesti 16 tuntia aurinkokennon avulla. Jos kännykän toimintojen vaatima virta on 250 mAh niin aurinkokennon avulla virta ei lopu koskaan kunhan valoa on riittävästi (laskennallinen arvo). Älä jätä virtapankkia latautumaan esim. auton kojelaudalle missä lämpötila voi nousta auringonpaisteella korkeaksi.

Valo:

Laitteen LED-valopaneeli saadaan päälle painamalla kytkintä nopeasti kaksi kertaa. Kun valo on päällä, se voidaan vaihtaa vilkuksi painamalla kerran. Kun vilkku on päällä, valo voidaan sammuttaa painamalla kerran.

Virran antaminen mobiililaitteeseen:

Tabletit vaativat latautuakseen noin 2A latausvirran. Uudemmat kännykät tukevat 2A tai suurempaa latausvirtaa, jolloin akku täyttyy nopeammin. Laitteessa on tuki myös vanhempien kännyköiden pienemmälle 1A latausvirralle. Kytke USB kaapeli virtapankkiin ja mobiililaitteeseen. 2A lataa mobiililaitteen täyteen keskimäärin kaksi kertaa nopeammin kuin 1A kännykkälaturi. Tutustu mobiililaitteesi ohjeisiin – minkälaista virtaa siihen voidaan syöttää. Garmin Astro koiratutkan laturit ovat 1A. Out2 = 5V/2.1A ja Out1 =5V/1A. Joissakin otsa- ja käsivalaisimissa on tuki ulkoiselle virransyötölle USB-liittimen kautta (ks. Imalent), joten voit siis sijoittaa virtapankin pakkasella lämpimään povitaskuun ja saat valaisimiin erittäin pitkät toiminta-ajat.

Turvallisuus:

Opettele käyttämään laitetta oikein. Älä pura laitetta. Valvo laitteen latausta ja pidä se kaukana herkästi syttyvistä materiaaleista. Älä jätä laitetta korkeaan lämpötilaan pitkäksi ajaksi. Älä jätä virtapankkia latautumaan esim. auton kojelaudalle missä lämpötila voi nousta auringonpaisteella korkeaksi. Jos laite on kuuma, turvonnut, vuotanut, savuaa tai palaa, lopeta laitteen käyttäminen välittömästi. Kun pakkaat laitteen reppuun niin katso, ettei aurinkokenno hankaudu kovia esineitä tai rakenteita vasten. Irrota USB johto ettei liittimet väänny.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top