Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Ultimax 1-6X24 Gen 2

889.00 849.00

Ultimax 1-6×24 Gen 2 sisältää useita parannuksia edelliseen, erittäin suosittuun malliin. Näkökenttä on laajentunut entisestään ylittäen nyt maagisen 40 metrin rajan. Eyebox on laajentunut, kuvan terävyys parantunut, valopiste on toteutettu optisella kuidulla ja varustettu 11 portaisella valaistusasteikolla. Malli on pärjännyt testeissä erinomaisesti. Made in Japan. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

tuotetunnus (SKU) UL1624 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ultimax 1-6×24 Gen 2 sisältää useita parannuksia edelliseen, erittäin suosittuun malliin. Näkökenttä on laajentunut entisestään ylittäen nyt maagisen 40 metrin rajan. Eyebox on laajentunut, kuvan terävyys parantunut, valopiste on toteutettu optisella kuidulla ja varustettu 11 portaisella valaistusasteikolla. Malli on pärjännyt testeissä erinomaisesti. Ultimax 1-6×24 Gen 2 on erittäin onnistunut kiikaritähtäin ja haastaa laadullaan ja ominaisuuksillaan paljon kalliimpiakin kiikareita.

Sivullamme oleva kiikarin kuva ja tekniset ominaisuudet ovat nimenomaan Gen 2 mallista. Ultimaxin valmistajatehdas on Light Optical Works japanista ja sama tehdas valmistaa myös seuraavia tähtäinkiikareita: Nightforce NXS, Bushnell Elite 6500, Delta, Trijicon, Vixen, Athlon Cronus, Vortex Razor HD jne. Vortex Razor HD Gen II 1-6×24 suositushinta on $1999.99, joten tähän nähden Ultimax 1-6×24 Gen 2 on hinnoiteltu erittäin houkuttelevasti.


Ominaisuudet:

Erittäin ohut okulaari jolloin kuva sulaa yhteen ympäristön kanssa.
Tunnelivapaa kaikilla suurennoksilla.
FMC (Full Multi Coated – täysin monikerrospinnoitettu) tarkkuusoptiikka.
Kevyt alumiinirunko yhdestä kappaleesta.
Suuri eyebox.
Kestää kaikki kaliiberit.
Täysin vedenpitävä.
Etsattu A4 ristikko.
11-portainen valaistus.


Tekniset tiedot:

Suurennos: 1-6x.
Linssin halkaisija: 24 mm.
Putken halkaisija: 30 mm.
Näkökenttä: 40-7 m / 100 m.
Ulostulopupilli: 24-4 mm.
Silmänetäisyys: 95 mm.
Ristikko: 4A valaistu
Valopisteen koko 100 metrin: 1.7 cm.
Click: 1/4 MOA.
Parallaksi: alkaen 91.4 m.
Pituus: 300 mm.
Paino: 534 g.
Vedenpitävä: Kyllä.
Typpitäytteinen: Kyllä.
Takuu: 10 vuotta.

Varusteet:
Puhdistusliina.
Linssinsuojat.
Paristo: CR2032.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top