Asiakaspalvelu: 0407284667

U.S. OPTICS MR-10 1.8-10X37

2,599.00

Eräs maailman parhaista kiikarimerkeistä. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

One of the best and most impressive all-round view for tactical and military shooting. The sights are built to both meet the needs of the discerning AR-15 shooter during tough IPSC competitions but also longer hold the athlete’s need for a flexible, compact and reliable sight with peak performance at distances up to 800m. Built as a battle wagon, with one of the world’s best-illuminated reticle and a stable tracking history, this sight to be just the answer you sought when you want something out of the ordinary.


Specifications:

Superior optics with advanced coating gives a good clarity and color reproduction.
6061 T-6 aluminum construction means that the sights are extremely robust and can withstand very gruesome beating.
Scratch-resistant surface. One can easily remove scratches from the sights just by rubbing them with your finger.
Miles / Miles adjustment.
Does Great Spirit reticle.
Grep Friendly enlarge ring facilitates the change of magnification without switch view throw level.
Day / night illuminated reticle.
Digital lighting system with automatic shut-off after 1h.
Erek systems: U.S. Optics patented target knobs with Zero Stop (see below video for more explanation of how to regulate Zero stop)!

Technical data:

Magnification: 1.8-10x.
Lens Diameter: 37mm.
Tube diameter: 30mm.
Eye Relief: 90mm.
Field of view: 14-4.3m / 100m.
Reticle: illuminated GAP Miles brings great spirit.
Number of Miles / clicks: 0.1 Mil.
Maximum height adjustment: 23 Mil.
Maximum wind shift: 23 Mil.
Parallax: from 30m.
Length: 305mm.
Weight: 794g.
Warranty: Limited lifetime.
Included:

U.S. Optics flip-up cover.
Erek tool kit.
CR 2032 battery.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top