Asiakaspalvelu: 0407284667

Tatonka Storm 30

119.00

Erittäin kevyt päältä pakattava 30 litrainen rinkka. Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Kuvaus

Erittäin kevyt (1,15 kg) päältä pakattava 30 litrainen rinkka, johon on silti saatu tukeva ja hyvin tuulettuva kantojärjestelmä. 30 litraa riittää päiväretkille.

Ominaisuudet:
X Vent Zero kantojärjestelmä
Ergonomisesti muotoillut kantovaljaat
Sauvalenkit
Säädettävä rintaremmi, lukossa pilli
Pehmustettu lantiovyö
Kompressioremmit sivuilla
Nostokahva
Ylätasku avainpidikkeellä
Ylätaskun päällä varustelenkit esim. makuualustalle tai teltalle
Sadesuoja
Juomapullovalmius
Sivupussitaskut
Vetoketjullinen etutasku


Tekniset tiedot:

Mitat: 62 x 26 x 18 cm
Tilavuus: 30 l
Paino: 1,15 kg
Kangas: T-Square Rip + 450 HD Polyoxford

 

X Vent Zero-System

The X Vent Zero system offers maximum control and the best possible ventilation with minimal contact with the back. Two x-shaped fibreglass rods (1) on the back of the packsack combine with waist straps (2) to make the supporting connection of the packsack. The tightening and releasing of the system is infinitely variable, which means it can be adjusted individually. If the system is loosened completely, then the backpack can also be positioned to fit close to the back. Thanks to the consistent reduction in the use of materials, this system makes every rucksack a lightweight.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top