Asiakaspalvelu: 0407284667

Tatonka putkirunko

229.00

Jykevä kantojärjestelmä raskaillekin kuormille. Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Kuvaus

Alumiinisen putkirungon ja V2 kantojärjestelmän yhdistelmä. Putkirunko on hitsattu 24 ja 20 mm alumiinista ja tarjoaa riittävän tukevuuden raskaillekin, jopa 50 kg kuormille. Tukeva runko ja lantiovyö siirtävät kantamuksen painon lähes kokonaan jaloille. V2 on erittäin hyvin säädettävä ja pehmustettu kantojärjestelmä, jollaista ei olla totuttu yleensä näkemään putkirinkoissa. Kiinnitä runkoon sopiva laukku, säkki tai useampia, ilmatäytteinen kumivene, iskunkestävä varustelaukku, perämoottori tms. Rungon alaosassa on tukikehikko kuormalle. Kehikon ansiosta rinkka pysyy itsestään pystyssä, kuorman painopisteestä riippuen. Saatavana vihreä ja musta väri, mainitse tekstikentässä. Tatonka huippulaatua.

Tähän runkoon on mahdollista asentaa sopiva asekotelo tai asepussi. Jos aseesi on painava tai haluat muuten optimaalisen painonjakautuman niin kiinnitä asekotelo heti putkirungon taakse lähimmäksi selkää. Käytä kiinnitykseen sopivia nauhoja. Asekotelon häntä mahtuu putkihyllyn välistä alas. Asekotelon päälle voit kiinnittää sopivan reppuosan / laukun / pari 50 litran kanoottisäkkiä ja makuupussin, teltan, makuualustan jne. Eli asekotelo jää rungon ja reppuosan väliin.


Tekniset tiedot:

Mitat: 78 x 35 x 28 cm
Paino: 2,70 kg
Kangas: 420 HD Nylon + verkko

 

V2-System

Flexible for medium to heavy loads. The construction of the V2 system with specially positioned rods (1) , (2 ) provides an excellent ratio of efficient load transfer and flexibility at the same time. The carrier can still move around relatively well, despite the heavy weight he or she is carrying. The ergonomically shaped hip strap with lumbar pad (3) and conically shaped hip wings (4) is comfortably padded and prevents the rucksack from slipping. The back padding with its concave shape (5) guarantees optimum hold and good contact to the rucksack – for sufficient freedom of movement, even when the rucksack is full. The load control straps (6) , the comfortable shoulder strap (7) and the lid (8) are adjustable and allow you to find the perfect fit.

 

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top