Asiakaspalvelu: 0407284667

Swenor Skate Elite rullasukset

349.00

Saksalaisen testin voittanut huippuluokan rullasuksi. Runko valmistettu puusta ja lasikuidusta. Erinomainen vaimennus. Ilmoita haluamasi optiot viestikentässä: NIS-levyllä tai ilman sekä nopeusluokat 1 tai 2. Toimitusaika noin 3-5 työpäivää.

Osastot: ,

Kuvaus

Saksalaisen testin voittanut huippuluokan rullasuksi. Runko valmistettu puusta ja lasikuidusta. Erinomainen vaimennus. Saatavana NIS-levyllä tai ilman. Nopeusluokat 1 ja 2. Valmistaja Swenor. Katso käyttöohje: http://www.swenor.com/manuals/


Tekniset tiedot:

Rullat: 100 mm x 24 mm
Paino noin: 1900 g / pari
Pituus: 615 mm

 

Ylläolevasta testistä poimittua, kilpahiihtäjän harjoitussuksi vapaalle:

Tässä kategoriassa on huomioitu ainoastaan sukset, joiden pyörän läpimitta on 100 mm ja leveys 24 mm. Maksimimäärän viisi tähteä ja testivoiton sai nimiinsä Swenorin Skate Elite. Sukset saivat kiitosta vakaudestaan, ohjattavuudestaan ja hyvästä renkaiden pidosta. Ainoastaan paino 950 grammaa keräsi moitteita. Hinnaltaan Swenorin Skate Elite on kategorian keskiluokkaa.

 

Turvallisuus:

Käytä suojavälineitä: käyttäjällä tulisi vähintään olla kypärä, polvi- ja kyynärsuojat. Käytä huomioliivejä.
Sauvat tehostavat harjoittelua ja ovat turvallisuusväline.
Opettele jarruttaminen ja pysähtyminen. Harjoittele huolellisesti.
Tutustu käyttöohjeisiin ja esim. YouTubessa oleviin opetusvideoihin.

 

 

Lisätiedot

Paino 2.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top