Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Super Luxeon LED-muutossarja

49.0079.00

Jopa 150% kirkkaampi valo kuin halogeenissa! Sarjassa on mukana kaksi polttimoa. E-hyväksyntä elektromagneettisille häiriöille: E9-10R-05. Ei aiheuta radiohäiriöitä.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Super Luxeon LED-ajovalopolttimo soveltuu valotehon ja valokuvion puolesta erinomaisesti auton halogeenipolttimon korvaajaksi. Jopa 5300 lumenia kun H7 +60% halogeenin valoteho on luokkaa 1500 lumenia! Fantastinen puhtaan valkoinen valonsävy! Valoa riittää halogeeniin verrattuna paljon enemmän, virrankulutus on vähäisempää ja elinikä on peräti 50000 tuntia! Philips Lumiled Z ES ledit on istutettu molemmin puolin halogeenipolttimon mittojen mukaan ja varustettu heijastimilla vastaamaan mahdollisimman tarkoin halogeenipolttimon antamaa valokuviota, mutta valokuvio ei ole välttämättä täsmälleen sama kuin halogeeneilla kaikissa umpioissa. Varmista, että polttimo on oikein ja kunnolla kiinni umpiossa. Umpion sisälle tuleva osa ei oikeaoppisesti sisällä varsinaista elektroniikkaa vaan se on sijoitettu umpion ulos tulevaan 100% vesitiiviiseen ballastiin, joka sijoittuu johtojen keskivaiheille (ks. kuvat).

Halogen-LED

Kupariliuskoilla tapahtuvan jäähdytyksen ansiosta polttimon koko on saatu kutistettua niin pieneksi, että tämä mahtuu useimpiin markkinoilla oleviin autoihin. Polttimo on silti tavallista halogeenipolttimoa suurempi, joten suosittelemme tutkimaan sopivuutta ennen tilaamista, katso mittakuvaa. Useimpien ajoneuvovalojen takaosa on peitetty kumisella suojalla, jonka läpi tämä polttimo mahtuu hyvin. Muista avata ja levittää liuskat kunnollisen jäähdytyksen aikaansaamiseksi. Tuulettimella varustetut LED-polttimot ovat erittäin pitkiä eivätkä ne useinkaan mahdu olemassa olevaan tilaan. Tuuletin on myös yksi särkyvä komponentti lisää, potentiaalinen melun ja radiohäiriöiden aiheuttaja ja ylimääräinen virrankuluttaja.

LED-copper

 

Toisin kuten useimmat markkinoilla olevat LED-muutossarjat, joiden jäähdytys perustuu säteilyyn tai tuulettimeen, Super Luxeon LED esittelee nyt aerodynamiikan perusteisiin perustuvan kokonaisvaltaisen jäähdytyksen, missä lämpö siirtyy ledien ottaman virran mukaan. Super Luxeon LEDin runko on valmistettu tiheästä 6063(201W/m.k) alumiinista ja kuparista PCB(398W/m.k), mitkä on kokonaan kiinnitetty toisiinsa lämpöä johtavalla silikonirasvalla (30W/m.k). Tämä kokonaisuus siirtää LED-piirien tuottaman lämmön nopeasti valaisimen takaosaan, missä lämpö haihtuu tehokkaasti puhtaasta kuparista tehtyjen liuskojen avulla. Tämä rakenne ratkaisee tuulettimiin perustuvien LED-muutossarjojen lyhyen käyttöiän ja muut ongelmat sekä luo uudet suuntaviivat nykyaikaiselle valosuunnittelulle.

LED-cooling


Tekniset tiedot:

Sarjassa on kaksi polttimoa.
Jäähdytys: kuuteen kupariliuskaan perustuva, ei tuuletinta
Koneistettu 6063 alumiinirunko, jonka lämmönsiirtokyky on parempi kuin valualumiinilla
Vesitiivis ohjausyksikkö (ballasti) umpion ulkopuolelle ja liitäntäkaapelit, kosteussuojausluokalla IP65
LED-tekniikka: Philips Lumiled Z ES ledit, LXZ2-5770
E-hyväksyntä elektromagneettisille häiriöille: E9-10R-05. Ei aiheuta radiohäiriöitä.
Teho: H4: 25W lyhyet + 25W pitkät, H7: 25W pitkät
Max valoteho (3m lux): 5302 (pitkät), 4496 (lyhyet)
Värisävy: 5700K
Jännite: 12-24V
Elinikä: 50000 tuntia
Mallit: H4 (lyhyet+pitkät), H7 (pitkät)
Ei hyväksytty tieliikennekäyttöön.
Led ”polttimon” halkaisija noin 16 mm (normaali H4 halogeeni on noin 15,5 mm).
24kk takuu


Asentaminen:

Kytke lamppu auton valoliittimeen ja testaa, että lamppu toimii ja valo syttyy. Tarkista, että välijohto on kiinni.
Sovita kaulus mahdolliseen valaisimen suojakumiin.
Työnnä lamppu suojakumen ja kauluksen läpi. Huomaa, että urat ovat eri kokoa, joten menee vain oikein päin.
Lukitse kaulus pyöräyttämällä. Älä käytä liikaa voimaa, kaulus on muovia.
Asenna lamppu kunnolla ja oikein päin paikoilleen ja lukitse kynsillä. Tarkista ulkopuolelta.
Vedä suojakumi lampun runko päälle tiiviisti.
Levitä kupariliuskat kunnolla.
Kytke liitin. Testaa valo. Kiinnitä johdot rakenteisiin pakkauksessa olevilla nippusiteillä.


Super Luxeon vs. halogeeni:

Elinikä 50000 tuntia vs. 1000 tuntia.
Jopa 150% kirkkaampi valo kuin halogeenissa.
Säästää energiaa, halogeeni 55W, Super Luxeon 25W.

Super Luxeon vs. HID Xenon:

Elinikä 50000 tuntia vs. 5000 tuntia
Jälkiasennettavien HID valojen laatu on usein heikko. Super Luxeon lampun laatu on erinomainen.
Säästää energiaa, HID 35W ja 55W, Super Luxeon 25W.

 

”Valtra H4 pitkät päällä, kantama satojametrejä, eikä valoteho siihen lopu! Väri erittäin miellyttävä! Ossi”

luxeon-valtra

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Polttimotyyppi

H4, H7

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top