Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Stalker Elite lämpöhaalari

229.00 180.00

0 / 5

Vedenpitävä, hengittävä, tuulenpitävä, tukevasti lämpöeristetty, hiljainen, toiminnallinen lämpöhaalari. Suunniteltu nimenomaan metsästykseen ja erityisesti kylmien olosuhteiden passitukseen.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa. (Tuote)Osastot: , . Avainsanat tuotteelle , , , , .

Tuotekuvaus

Vedenpitävä, hengittävä, tuulenpitävä, tukevasti lämpöeristetty, hiljainen, toiminnallinen lämpöhaalari. Suunniteltu nimenomaan metsästykseen ja erityisesti kylmien olosuhteiden passitukseen. Kangas on erittäin pehmeä ja hiljainen harjattu polyesteri, jonka alapintaan on laminoitu kalvo. Kaikki saumat teipattu. Kangas pysyy hiljaisena myös pakkasella. Tikkikankainen sisävuoraus on eristetty aidolla ThermoLite® onttokuidulla. Vuori on liukas ja se helpottaa pukemista ja liikeratoja.

Huomaat hiljaisen pintakankaan ja hiljaisen rakenteen, toiminnallisesti sijoitetut taskut ja muut yksityiskohdat. Hyvä asuste todella rankkaan keliin kuten myöhäissyksyn merilinnustukseen, talviseen villisikajahtiin, hirvipassiin, kaurispassiin, pilkille, moottorikelkkailuun jne. Vesi ei tule läpi vaikka makaat jäällä tai hangessa. Yhtenäisenä asuna haalari on erittäin lämmin ja kätevä, sillä se on saumaton kokonaisuus. Malli sopii hyvin istumiseen ja etupuolen taskut on tällöin käytettävissä. Taskut on harkitusti sijoitettu. Alempien taskujen vetoketjut on asennettu vinoon kulmaan ja ylemmät taskut sopivat käsien lämmitykseen. Huppu voidaan poistaa lauhemmalla kelillä, jolloin kuulet paremmin. Laita eristetty huppu istuinalustaksi. Kännykkää varten on sisäpuolinen povitasku. Uusi tehokas väri: Mossy Oak Break-Up Country!

Lämpöeristeenä on aito ja tehokas 200 g ThermoLite® vartalossa ja liikkuvuuden takia ohuempi 150 g ThermoLite® eriste hihoissa ja lahkeissa. Hiljainen mikropolyesteri twill päälyskangas ei ime vettä eikä kahise. Kangas on uusittu 2010 ja se on entistäkin hiljaisempi. Tuulen ja sateen varalta pintakankaan sisäpintaan on laminoitu veden- ja tuulenpitävä, hengittävä DINTEX®High kalvo. Kalvon höyryn(hien)läpäisykyky on 13,000 g/m²/24h ja vesipilari eli vedenpitävyystaso 10,000 mm. Kaikki kalvosaumat ovat luonnollisesti teipattuja. XL-kokoisen haalarin paino on 2,6 Kg hupun kanssa ja pakkauskoko tiukasti rullaten 35 x 30 cm tai 60 x 20 cm, noin 20 litraa. Haalarin alla riittää erityisesti liikkuessa ohut kerrasto ainakin n. -10…-20 C pakkasiin asti. Sen jälkeen lisää esim. fleesepaita ja pärjäät ainakin n. -30…-35 C pakkasiin asti. Stalker Elite on kaikista lämpimin haalarimme ja korvaa joissakin tilanteissa myös makuupussin!

Sisäpinnan liukas nylon taffeta vuori on helppo pukea, mukavan liukas päällä eivätkä sisälahkeet kerää lunta. Vetoketjulla irtoava 3-osainen eristetty huppu, kaksisuuntainen etuvetoketju helpottaa toimitusta kun luonto kutsuu, korkea fleesekaulus suojaa, vekit selässä antavat liikkumatilaa selälle ja käsille, hihansuut estävät lämmön karkaamisen ja kylmän tulemisen, lahjevetoketjut mahdollistavat pukemisen riisumatta kenkiä, säädettävä lahkeensuu kiristyy saappaan ympärille estäen lumen tulon, kaksi rintataskua riittävän alhaalla ampumista ajatellen – hyvät käsien lämmitykseen, kaksi vetoketjullista takataskua. Konepestävä. Huom. laita vyö niin haalari istuu paremmin. Saat nostettua haaraosan oikealle korkeudelle. Toinen vaihtoehto on ommella henkseleitä varten napit sisäpuolelle. Voit tällöin roikottaa yläosaa alhaalla tilanteen mukaan.

Jos etsit tyköistuvaa pukua niin tämä ei ole sinulle! Jos olet hoikka ja pitkäkätinen niin haalari on väistämättä keskivartalon kohdalta iso. Tässä on mitat, joita voit verrata olemassa oleviin pukuihisi. Passipuvun ja erityisesti lämpöhaalarin periaate on olla tilava, jotta alle mahtuu vaatetta ja että se on ennenkaikkea lämmin. Huom. mitat ulkopuolelta mitattu, todellinen mitta on muutaman sentin vähemmän.

M: vyötärö 100/108, rinnanympärys 116, housu sisäsauma 74, reiden ympärys 66, hartiasta lahkeensuuhun 155, hartiasta haaroihin 89, hihansuiden kärkiväli 170, hartiasauma 51.

Suunnilleen:
170-176/75-85 Kg > M

 

fab-thermolite-chart

Lisätiedot

Vaatekoko

M, L

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top