Asiakaspalvelu: 0407284667

Seek Reveal Pro lämpökamera

799.00

Seek Reveal Pro on Seekin kehittynein ja uusin lämpökamera, joka havaitse lämmönlähteet kaukaa, jopa 550m päästä. Tilattavissa, toimitusaika noin 2-3 viikkoa tilauksesta.

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Miltä tuntuisi havaita lämmönlähteet jopa säkkipimeässä? Nykyteknologialla voidaan skannata pienetkin lämpötilaerot ja tuottaa siitä ihmissilmään näkyvää kuvaa. Lämpökamera toimii sekä yöllä että päivällä. Tämä kompakti lämpökamera on hyödyllinen mm. seuraavissa tehtävissä: lainvalvojat, yövartijat, etsintä ja pelastus, yleinen turvallisuus, taktinen sotilaskäyttö, lämpövuotojen havaitseminen, haavoittuneiden eläinten etsintä.

Seek Reveal Pro on Seekin kehittynein ja uusin lämpökamera, joka havaitse lämmönlähteet kaukaa, jopa 550m päästä. Helppo yhden käden käyttöliittymä.


Tekniset tiedot:

Lämpösensori: 320 x 240 (76,800 pixels)
Maksimi havaintoetäisyys: 550m
Näkökenttä: 20 astetta
Toimintalämpötila: -40C > 330C
Ruudunpäivitysnopeus: 15 Hz Fast Frame
Tarkennus: kiinteä
Katso tarkemmin

Taskulamppu: 300 Lumen LED (ohjelmoitavissa)
Näyttö: 2.4” väri, 240 x 320, Corning® Gorilla® Glass
Lämpötilanäyttö: Fahrenheit tai Celsius
Väripaletti: 9
Käynnistysaika: < 3 sekuntia
Käyttöliittymä: 3 nappia
Tallennus: MicroSD
Akku: 3.7V ladattava litium
Toiminta-aika: 10 tuntia lämpökamerana
Koko: 13 x 6 x 3cm
Paino: 185g
Varusteet: rannelenkki, MicroSD kortti, USB kaapeli

 

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top