Asiakaspalvelu: 0407284667

SCHMIDT BENDER PMII 5-25X56 LP DT/ST FFP CCW MRAD P4FL

2,999.00

Malli, joka on käytössä armeijoilla ympäri maailman. Äärimmäisen laadukas optiikka, panssarivaunutyyppinen mekaaninen rakenne. Yksi markkinoiden laadukkaimmista kiikareista. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

tuotetunnus (SKU) 677-911-972-90-68 Osastot: , , ,

Kuvaus

The 5-25×56 PM II/LP model is the scope for universal use with big magnification and an extremely comprehensive total adjustment range. It is equipped with parallax compensation, illuminated reticle and two turns in the elevation adjustment (Double Turn). Thanks to its big magnification and comprehensive reticle adjustment the scope may be successfully used up to a distance of 2,000 meters. Parallax compensation may be adjusted starting at 10 meters and reaching to infinity.


Field of  view m/100 m 5,3 – 1,5
Exit pupil mm 10,95 – 2,28
Eye  relief  distance mm 90
Twilightfactor 14,1 – 37,4
Transmission 90 %
Optical data dptr. -3/+2
Parallax adjustment 10 m – ∞
Weight g 1080
Reticle: P4FL

Click value Elevation Windage Direction Single Turn Double Turn
0,1 mrad 0 bis 26 mrad ± 6 mrad ccw x
0,1 mrad 0 bis 26 mrad ± 6 mrad cw x
¼ MOA 0 bis 65 MOA ± 16 MOA cw x

Lisätiedot

Paino 1.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top