Asiakaspalvelu: 0407284667

Ruger Scout

1,350.00

Rugerin valmistama Scout-tyyppinen kivääri. Toimitusaika 2-4 työpäivää. Tiedustele saatavuutta: myynti@kivelaoutdoor.com.

Kuvaus

The forward-mounted Picatinny rail allows for the mounting of modern optics, like an intermediate eye relief scope (not included), for ”both eyes open” sighting and super-fast target acquisition.
Also offers a built-in, accurate sighting system with ghost ring adjustable rear aperture sight and a non-glare, protected blade front sight.
10-round, detachable box magazine with push-forward magazine release just forward of the trigger guard.
Patented integral scope mounts, machined directly on the solid-steel receiver, provide a stable mounting surface for scope rings, eliminating a potential source of looseness and inaccuracy in the field (scope rings included).
Soft rubber buttpad with buttpad spacers allow the rifle to be properly sized for different shooters or varying levels of outerwear or defensive gear (three 1/2″ spacers included).
Free-floated, cold hammer-forged barrel with ultra-precise rifling that provides exceptional accuracy, longevity and easy cleaning.
Rugged and reliable with a glass-reinforced nylon trigger guard and magazine well.
Non-rotating, Mauser-type controlled round feed extractor is the most positive case extraction system ever invented, and features a fixed blade-type ejector that positively ejects the empty cases as the bolt is moved fully rearward.
Developed with Gunsite, this rifle is ”Gunsite Approved” and features the Gunsite name rollmarked on the receiver and engraved on the grip cap of laminate stock models.
Also includes: rugged, one-piece, stainless steel bolt; three-position safety; sling swivel studs.
Laminate stock models feature durable laminated wood that free floats the barrel and remains stable through weather and temperature extremes.


Tekniset tiedot:

Kaliiperi: .308 Win.
Piippu: 42 cm (koko pituus 99 cm).
Tukki: Laminaattitukki.
Patruunakapasiteetti: 10 patruunaa.
Paino: 3,1 kg.
Toimintatapa: Lippaallinen kertatuli.

Lisätiedot

Paino 4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top