Asiakaspalvelu: 0407284667
Ruger 10/22 TDT 22LR TakeDown

Ruger 10/22 TDT 22LR TakeDown

629.00

Lyhyt, katkaistava, itselataava pienoiskivääri vaimenninkierteellä. Varmista saatavuus ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Easy takedown enables quick separation of the barrel from the action for ease of transportation and storage. Takedown is as simple as locking the bolt back and verifying that the rifle is unloaded, pushing a recessed lever, twisting the subassemblies and pulling them apart.

Simple reassembly allows for a secure connection of the barrel and action and returns the firearm to zero, even when receiver-mounted optics are used, ensuring consistent accuracy, shot after shot.

Patented, detachable 10-round rotary magazine features a unique rotor to separate cartridges and provide reliable feeding.

Legendary action, a tried and true Ruger design, ensures consistent, reliable performance.

Combination scope base adapter for both Weaver-style and .22 tip-off scope mounts included.

Easy-to-use extended magazine release provides smooth, no-fuss removal of flush-mounted magazine

Positive, push-button, cross-bolt manual safety.

Heat-stabilized, glass-filled, polymer trigger housing assembly is precision-made of high-tech material for improved manufacturing tolerances, impact and abrasion-resistance and unmatched ability to withstand the elements.

Precision-rifled, cold hammer-forged barrel capped with a Ruger® flash suppressor mounted with a 1/2″-28 thread.

Also includes: Convenient carry-case, which provides ample storage room for magazines and accessories.


Tekniset tiedot:

Kaliiperi: 22 LR
Piippu: 42 cm
Kokopituus: 93 cm
Patruunakapasiteetti: 10+1
Paino: 1,950 kg
Toimintatapa: itselataava kertatuli, TT3
Vaimenninkierre: 1/2″-28, varustettu liekinsammuttimella


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top