Asiakaspalvelu: 0407284667

PULSAR IR-X850 IR ILLUMINATOR

159.00

Tämä laite kasvattaa ATN X-Sight tähtäimen suorituskykyä pimeässä. Tämä malli on tällä hetkellä loppu. Kysy tilannetta: myynti@kivelaoutdoor.com

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä laite kasvattaa ATN X-Sight tähtäimen suorituskykyä pimeässä. Säädettävä teho välillä 50-350mW. Kiinnitys picatinnykiskoon tai normaaliin kamerajalustaan 1/4″ kierteellä. Pulsar IR-X850 valokeila on säädettävissä pitkän matkan tiukemmasta spotista leveämpään lähivalaisuun. Valaisimen valokeila on myös kohdistettavissa sivu- ja korkeussunnassa. Säätäminen tehdään seuraavasti: löysää optiikan kiinnitysrengasta, säädä keila kohdalleen ja kiristä rengas. Pulsar tuottaa tasaisen valon ilman moire ilmiötä ja vihertävän hajoamista.


Tekniset tiedot:

LED valaisin 850nm aallonpituudella.
Tehonsäätö: mW 50 … 350
Yksi markkinoiden tehokkaimmista.
Valo voidaan havaita vain pimeänäkölaitteen kautta.
Sopii käytettäväksi kaikkien pimeänäkölaitteiden kanssa.
Picatinny/Weaver kiinnitys ja 1/4″ kierre normaalia kamerajalkaa varten.
Sädettävä valokeilan leveys.
Toiminta-aika kahdella AA paristolla noin 2 tuntia.
Mitat: 152x42x52 mm
Paino: 175 g

Käyttölämpötila: °С -20 … +40
Sisältää:
Pulsar IR-X850 IR valaisin
Laukku
1/4 ”kierreadapteri
Puhdistusliina
Manuaali

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top