Asiakaspalvelu: 0407284667

Piekka

1,350.00

Suorituskykyinen ja vakaa kalastuskajakki. Erittäin luja rakenne. Panssaroidut ponttoonit ja peräti 1,5 mm paksu pohja!

Varasto loppu

Kuvaus

Suunnittelijana Kivelä Design, kuten muissakin ilmatäytteisissä veneissämme! Lähtökohtana käytetty hyväksi havaittuja ratkaisuja ja kehitetty ne edelleen entistä paremmiksi ja sopivimmiksi meidän olosuhteisiin. Piekka on uusi fantastinen ilmatäytteinen kalastuskajakki, jolla voit laskea alas myös erittäin haastaviakin jokia. Hienosti linjattu kaareva virtaviivainen muotoilu. Paljon vakaampi kuin intiaanikanootti, kajakki tai SUP-lautta. Jäykän 8 cm paksun Drop Stitch lattian ansiosta myös seisaaltaan kalastaminen on mahdollista. Kelluu mahtavasti kuohuissa ja on sivusuunnassa vakaa. Suuntavakaampi ja kelluttavampi kuin packraft reppulautta. Isokokoinen peräevä lisää suuntavakautta suvannoissa ja järvissä. Kun sivutuuli puhaltaa niin evättömien kajakkien melonta voi muuttua kokonaan toispuoliseksi. Evällä varustettu kajakki kulkee tasapainoisesti ja suoraan. Evä voidaan irrottaa koskiosuuksilla, jolloin Piekka muuttuu ketteräksi nopeisiin laskulinjan muutoksiin. Koviin kajakkeihin evä maksaa noin +180-290€ lisää.


Erinomainen kantavuus. Erittäin vahva rakenne. Peräti neljä ilmakammiota takaa turvallisuuden kovissakin olosuhteissa. Kangas on niin lujaa ettei sitä saa revittyä käsissä. Paljon kestävämpi kangas kuin packrafteissa. Ponttoonien alapinnat panssaroitu ja pohjaan vaihdettu entistäkin vahvempi 1,5 mm PVC. 8 cm paksu, jäykkä Drop Stitch lattia, joka ottaa töyssyt hienosti vastaan. Emme halunneet tehdä monimutkaisempaa ns. self bailing lattiaa, koska Piekka ei ole tarkoitettu pelkästään valkoisiin kuohuihin. Rauhallisemmassa virrassa pysyt kuivana ilman kuivapukua.


Lujuuteen on kiinnitetty huomiota. Polyesterikangas on Koreasta (Etelä) ja painaa 1100g neliö. Molemmin puolin PVC pinnoitettu. Vetolujuus 340 kg / 5 cm suikale. Paksuus 0,9mm. Veneen pohjassa lisäksi erittäin luja 1,5mm paksu PVC kangas. Pohja nostettu noin 4cm ylemmäksi kuin ponttoonit, joiden alapinta panssaroitu. Vene antaa kivien kohdalla periksi eli kangas ei litisty kahden kovan väliin koko veneen massalla. Mutta, älä turhaan laske terävää lohkokiveä vasten, jos se on vältettävissä. Pahimmillaan se on kuin veitsi ankkuroituna pystyyn. Näitä ei ole joka joella, joskus erikoisesti uiton jälkeen ennallistetuissa koskissa.


Mukana tulee airot, joilla voit soutaa, huovata tai meloa. Voit myös käyttää kajakkimelaa tai sauvointa (eivät tule mukana). Kaksi irrotettavaa alumiinista istuinta ja yksi irroitettava kajakki-istuin. Voit laskea kovemmat kuohut kajakki-istuimelta tai polvillaan ja istua rauhallisemmat reitit alumiini-istuimella. Kevennä kajakki: jätä kotiin ylimääräiset istuimet jos et tarvitse niitä. Railblaza RIBPort monitoimitelakat takana, joihin voi kiinnittää vaikka ja mitä tehtaan valikoimista. Vakiona kaksi Railblaza Rodholder R vapakiinnikettä, joissa pysyy kiinni virvelit ja perhovavat. Kymmenen teräslenkkiä sisäpinnalla varusteiden ja kuivasäkkien kiinnittämiseen. Keulan sekä perän päälle ja alle voidaan myös kiinnittää varusteita.


Piekka on noin 95 cm leveä. Jos hankit kaksilapaista kajakkimelaa niin käytä leveyttä referenssinä. Suosittelemme vähintään 240 cm pitkää melaa, mutta konsultoi tarkemmin kauppiaasi kanssa. Kajakkimeloja löytyy hyvinvarustetuista melontavarusteita myyvistä liikkeistä. Piekan mukana ei tule kuvissa näkyvää kajakkimelaa, mutta kajakki-istuin kuuluu vakiovarusteisiin. Kajakkimeloja on lukemattomia erilaisia. Nyrkkisääntönä on, että mitä keveämpi mela on niin sitä kalliimpi se on. Keveimmissä on sekä lavat että varsi yleensä hiilikuitua. Piekan mukana tulee kaksi katkaistavaa airoa, joita voit käyttää myös melomiseen kanootin tapaan.


Piekka on:

Vakaa. Voit huoletta kalastaa seisaaltaan. Näet kalat paremmin veteen ja pystyt väistämään paremmin pusikot. Pohja on nostettu noin 4 cm ylös eli ponttoonit ovat pohjaa alempana. Katamaraanityyppinen rakenne tekee Piekasta erittäin tukevan.

Varustettu korkeapainelattialla. Jäykkä, irrotettava ilmatäytteinen lattia on 8 cm paksu ja tehty Drop Stitch teknologialla. Lattia nostettu noin 4 cm (katamaraanirakenne).

Erittäin luja. 1100 den kangas. Kaikki saumat käsin liimattu nelinkertaisiksi. Pohjassa vahva 1,5 mm PVC. Aidot Halkey-Roberts venttiilit. Ponttoonien alapinnat ovat vahvistettuja kulutusta vastaan ja pohja on noin 4 cm ylempänä kuin ponttoonien alapinta. Suurin kulutusrasitus mm. rantautuessa kohdistuu panssaroituihin ponttooneihin. Irroitettava evä matalia koskiosuuksia varten.

Helppo kuljettaa. Ilmatäytteinen vene voidaan pakata 113 x 64 x 32 cm kokoiseen laukkuun. Helppo täyttää ja tyhjentää. Kevyt kokoonsa ja kantavuuteensa nähden.

Monipuolinen. Voit soutaa, huovata ja meloa. Varustettu irroitettavilla alumiinipenkeillä. Mukana lisäksi irroitettava ja säädettävä kajakki-istuin, jossa pehmustettu istuin ja tukeva selkänoja. Voit keventää Piekkaa valitsemalla retkellesi vain tarvittavan varustuksen. Takana kaksi Railblaza RIBPort telakkaa sekä kaksi (2) säädettävää Rodholder R-vapatelinettä, joka sopivat virvelille ja perhovavalle.


Railblaza RIBPort ja Rodholder R:

Piekan vakiovarusteisiin kuuluvat kaksi (2) RIBPort telakkaa veneen perässä. Veneen mukana tulee myös kaksi (2) säädettävää Rodholder R-vapatelinettä, joka sopivat virvelille ja perhovavalle. Voit hankkia lisää telakoita, vapatelineitä tai muita varusteita laajasta valikoimasta tilaamalla ne www.railblaza.com tai ottamalla yhteyttä suomen maahantuojaan: www.pronav.fi. RIBPort telakasta on saatavana ponttooniin liimattava malli tai esimerkiksi alumiinipenkkiin ruuvattava malli, jolloin voit lisätä vapatelineitä esim. veneen keskelle. On mahdollista, että otamme ensi keväänä 2018 joitakin Railblaza varusteita valikoimiimme.


Tekniset tiedot:

Pituus noin: 3,9 m (12,8 ft)
Leveys noin: 95 m (37,4″)
Ponttoonit: 28 cm, panssaroitu alapinta (11″). Pohja nostettu noin 4 cm ylemmäs kuin ponttoonit (katamaraanirakenne).
Ilmakammiot: 4+1
Paino: 22 kg (vene ja lattia)
Istuimet: onttoa alumiiniprofiilia. Pituus 77, leveys 20, paksuus 1,7 cm. Paino: 1600 g kpl
Kajakki-istuin: 1200 g
Varustetelakat: RIBPort, 2 kpl
Vapatelineet: Rodholder R, 2 kpl, paino 360 g kpl
Evä: irroitettava, korkeus 22 ja leveys 15 cm. Paino: 180 g
Kuljetuslaukku: 113 x 64 x 32 cm. Paino: 1100 g
Airot: 2 kpl, pituus 142,5 cm. Kuljetuspituus 75 cm. Paino: 740 g kpl (huom. jos haluat airoista kelluvat niin täytä ne uretaanivaahdolla)
Pumppu: 940 g
Pohja: 1,5 mm PVC
Lattia: 8 cm Drop Stitch
Kantavuus noin: 350 kg (tarkentuu myöhemmin)
Henkilökapasiteetti: 3, istuimet kahdelle henkilölle
Venttiilit: Halkey-Roberts (Naru)
Väri: vihreä/musta
Materiaalit: 1100 Den PVC (Korea), Drop Stich (Korea)
Täyttöaika n: 10 min veneen omalla jalkapumpulla
Täyttöpaine: 0,20-0,25 bar (2,9-3,5 psi) ponttoonit ja 0,6-0,7 bar lattia (8,7-10 psi)

Lisätiedot

Paino 25 kg
Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top