Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Piekka

1,350.00 990.00

Suorituskykyinen ja vakaa kalastuskajakki. Yksityiskohdat voivat poiketa kuvasta. Voit ostaa verkkokaupasta heti tai varata sähköpostilla niin varmistat Piekan itsellesi ensi kesäksi. Alennettu hinta on voimassa ennakkotilauksen tehneille. Erästä on varattu jo kolmasosa! Huom. ennakkotiedoista poiketen kumivenelähetys tulee meille n. 15.7 eli myöhästyy alkuperäisestä meistä riippumattomista syistä. Alkuperäinen aikataulu, kesäkuun puoliväliin, oli luvattu meille kaikilta tahoilta. Olemme todella pahoillamme.

Varastossa

Kuvaus

Suunnittelijana Kivelä Design, kuten muissakin ilmatäytteisissä veneissämme! Lähtökohtana käytetty hyväksi havaittuja ratkaisuja ja kehitetty ne edelleen entistä paremmiksi ja sopivimmiksi meidän olosuhteisiin. Piekka (tuuli) on uusi fantastinen ilmatäytteinen kalastuskajakki, jolla voit laskea alas myös erittäin haastaviakin jokia. Hienosti linjattu kaareva virtaviivainen muotoilu. Paljon vakaampi kuin intiaanikanootti, kajakki tai SUP-lautta. Jäykän 8 cm paksun Drop Stitch lattian ansiosta myös seisaaltaan kalastaminen on mahdollista. Kelluu mahtavasti kuohuissa ja on sivusuunnassa vakaa. Suuntavakaampi ja kelluttavampi kuin packraft reppulautta. Isokokoinen peräevä lisää suuntavakautta suvannoissa ja järvissä. Kun sivutuuli puhaltaa niin evättömien kajakkien melonta voi muuttua kokonaan toispuoliseksi. Evällä varustettu kajakki kulkee tasapainoisesti ja suoraan. Evä voidaan irrottaa koskiosuuksilla, jolloin Piekka muuttuu ketteräksi nopeisiin laskulinjan muutoksiin. Koviin kajakkeihin evä maksaa noin +180-290€ lisää.

Erinomainen kantavuus. Erittäin vahva rakenne. Peräti neljä ilmakammiota takaa turvallisuuden kovissakin olosuhteissa. Kangas on niin lujaa ettei sitä saa revittyä käsissä. Paljon kestävämpi kangas kuin packrafteissa. Ponttoonien alapinnat panssaroitu ja pohjaan vaihdettu entistäkin vahvempi 1,5 mm PVC. 8 cm paksu, jäykkä Drop Stitch lattia, joka ottaa töyssyt hienosti vastaan. Emme halunneet tehdä monimutkaisempaa ns. self bailing lattiaa, koska Piekka ei ole tarkoitettu pelkästään valkoisiin kuohuihin. Rauhallisemmassa virrassa pysyt kuivana ilman kuivapukua.

Mukana tulee airot, joilla voit soutaa, huovata tai meloa. Voit myös käyttää kajakkimelaa tai sauvointa. Kaksi irrotettavaa alumiinista tai vanerista istuinta ja yksi irroitettava kajakki-istuin. Voit laskea kovemmat kuohut kajakki-istuimelta tai polvillaan ja istua rauhallisemmat reitit alumiini-istuimella. Kevennä kajakki: jätä kotiin ylimääräiset istuimet jos et tarvitse niitä. Railblaza RIBPort monitoimitelakat takana, joihin voi kiinnittää vaikka ja mitä tehtaan valikoimista. Vakiona kaksi Railblaza Rodholder R vapakiinnikettä, joissa pysyy kiinni virvelit ja perhovavat. Kymmenen teräslenkkiä sisäpinnalla varusteiden ja kuivasäkkien kiinnittämiseen. Keulan sekä perän päälle ja alle voidaan myös kiinnittää varusteita.

Vakaa. Voit huoletta kalastaa seisaaltaan. Näet kalat paremmin veteen ja pystyt väistämään paremmin pusikot. Ponttoonien alapinnat ovat vahvistettuja kulutusta vastaan.

Korkeapainelattia. Jäykkä, irrotettava ilmatäytteinen lattia on 8 cm paksu ja tehty Drop Stitch teknologialla.

Erittäin luja. 1100 den kangas. Kaikki saumat käsin liimattu nelinkertaisiksi. Pohjassa vahva 1,5 mm PVC. Aidot Halkey-Roberts venttiilit.

Helppo kuljettaa. Ilmatäytteinen vene voidaan pakata laukkuun. Helppo täyttää ja tyhjentää. Kevyt kokoonsa ja kantavuuteensa nähden.


Alustavat tekniset tiedot:

Pituus noin: 3,9 m (12,8 ft)
Leveys noin: 95 m (37,4″)
Ponttoonit: 28 cm, panssaroitu alapinta (11″)
Ilmakammiot: 4+1
Paino noin: 20 kg
Pohja: 1,5 mm PVC
Lattia: 8 cm Drop Stitch
Kantavuus noin: 350 kg (tarkentuu myöhemmin)
Henkilökapasiteetti: 3, istuimet kahdelle henkilölle
Venttiilit: Halkey-Roberts (Naru)
Väri: vihreä/musta
Materiaalit: 1100 Den PVC (Korea), Drop Stich (Korea)
Täyttöaika n: 10 min veneen omalla jalkapumpulla
Täyttöpaine: 0,20-0,25 bar (2,9-3,5 psi) ponttoonit ja 0,6-0,7 bar lattia (8,7-10 psi)


Mukana tulevat varusteet:

Tehokas jalkapumppu, paikkaussarja, kuljetuslaukku, kaksi airoa, kaksi alumiini-istuinta, yksi kajakki-istuin, käyttöohjeet (Suomi, Ruotsi), ilmanpainemittari, kaksi Railblaza RIBPort telakkaa, kaksi Railblaza Rodholder R vapakiinnikettä.


Täyttäminen:

Vuonna 2017 veneen mukana tulee kaupan päälle kätevä ilmanpainemittari. Mittari kierretään kiinni venttiiliin. Paino noin 80 g. Mittari ei ole vesitiivis, joten pakkaa se vesitiiviiseen pussiin kuljetuksen ajaksi. Ota toinen tiivisterengas pois, se on varaosa. Kun täytät ponttoonit kylmällä kelillä niin muista, että ilmanpaine nousee lämpimässä, joten löysää painetta ponttooneista. Sopiva ilmanpaine on ponttoonit 0,20-0,25 bar ja lattia 0,6-0,7 bar.

Lisätiedot

Paino 25 kg
Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top