Asiakaspalvelu: 0407284667

Outdoor Edge Swingblade

89.00

Swingblade laadukkaalla japanilaisella Aichi AUS-8 terällä (ei Sandvik 12C27). Toimitusaika noin 2 viikkoa. Tulee syksyllä varastoon.

Kuvaus

Push the lock button and the SwingBlade® changes from a drop-point skinner to the ultimate gutting blade to open game like a zipper! Guides and professional hunters around the world prefer Outdoor Edge’s signature gutting blade because it cuts underneath the skin without cutting hair, and the blunt tip prevents punctured internal organs that can spoil fresh game meat. The 3.6” Japanese AUS-8 blade is precisely heat treated and hand finished shaving-sharp for superior edge retention and performance. The rubberized TPR handle ensures a non-slip grip, even when wet, and is ergonomically shaped to eliminate fatigue during long use. The blaze-orange handle is easy to spot on the ground, saving valuable time in the field while preventing loss. The SwingBlade comes complete with a nylon belt sheath.


Tekniset tiedot:

Skinning Blade: 3.6” / 9.0cm
Gutting Blade: 3.2” / 8.1cm
Overall: 8.3” / 21.1cm
Steel: Aichi AUS-8 Stainless, vacuum heat treated & subzero
Rockwell-C Hardness: 57-58
Handle: Rubberized TPR
Sheath: Nylon
Weight: 7.2oz / 205g

Lisätiedot

Paino 0.4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top