Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Moottorijääkairan terä

69.00 19.00

Moottorijääkairan terä 150 mm.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Moottorijääkairan terä eli varsi ja teräpalat kuten kuvassakin. Pituus 96 cm. Halkaisija 150 mm. Muovinen teränsuojus kumilenkillä. Vaihdettavat teräpalat. Liitos 20 mm. Sopii useimpiin moottorijääkairoihin varateräksi, mutta emme voi taata sopivuutta (vertaa omaa kairaasi). Tämä ei ole laadultaan markkinoiden paras eikä tähän hintaan kannata odottaa liikoja. Terät eivät ole niin terävät kuin pitäisi ja teräkulma voisi olla haukkaavampi. Korjaile itse > tällä hinnalla käyvät tee-se-itse projektiksi. Sopii myös maakairaksi esim. tolppien asennukseen.

Huom. meillä ei ole moottorijääkairaan (eikä Devil moottoriin) tarkoitettua käsikahva/alennusvaihteistoa. Tämä terä pitää kiinnittää alennusvaihteistoon, joka kiinnitetään itse moottoriin.

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top