Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

MINOX ZX5 2-10X45 OS

1,155.00 899.00

Minox asettaa jälleen uudet standardit uudella ZX5 mallistollaan. 5x suurennos takaa joustavuuden niin lähietäisyyksille kuin pitkän matkan ammuntaankin. Huom. tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Voit tehdä tilauksen heti ja toimitamme kun saamme tuotteen.

Kuvaus

Minox ZX5 mallisto on saatavana sekä valaistulla ristikolla että ilman. Pienimmät mallit ovat erittäin laajalla näkökentällä ja soveltuvat liikkuvaan maalin ammuntaan. Pehmeä zoom säätö ja helppokäyttöinen kumitettu diopterisäätö. Peräti 100 mm pitkä silmänetäisyys tekee mallista sopivan kovarekyylisiinkin kivääreihin. ZX5 malliston sisäkomponentit on suojattu vahvalla lentokonealumiinista koneistetulla yksiosaisella 30 mm runkoputkella. Typpitäytteisenä täysin vesitiivis. ZX5 sarja on koottu saksassa.


Tekniset tiedot:

Näkökenttä low: 18.9 m / 100 m
Näkökenttä high: 4.0 m / 100 m
Diopteri: -3.0 / 2.5
Silmänetäisyys: ~100 mm
Exit pupil low: 11.4 mm
Exit pupil high: 4.5 mm
Ristikonsäätö: ≥ 1/4 MOA
MOA per click 100 m: 7.5 mm
Maksimi ristikonsäätö: ± 38 MOA
Parallaksikorjaus: 100 m, kiinteä
Pituus: 335 mm
Paino: 630 g
Putki: 30 mm
Ristikot: A4 LP, valaistu #4 German ristikko


Takuurekisteröinti:

Minox antaa 30 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalta. Huom. takuu ei ole voimassa ellet rekisteröi kiikaria! Muista rekisteröidä kiikari 30 päivän kuluessa ostamisesta (jatka kohdasta: Click here to register).

Mnx_CS_Logo_0711_120px_thumb

Lisätiedot

Ristikko

A4, A4 LP, BDC, BDC LP, Plex, Plex LP

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top